Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

antena

S emitiranjem su počeli u svibnju 2008. godine i od tada su najslušaniji radio u Zagrebu. Koncert su najavile voditeljice Barbara Kolar, Tamara Loos te umjetnički direktor Nikša Bratoš. Za proslavu deset godina nastupat će deset izvođača Parni valjak, Gibonni, Massimo, Vatra, Psihomodo pop, Neno Belan, Hladno pivo, Urban, Pavel, i jedan gost iznenađenja koji još nije najavljen.

U zadnjih deset godina Antena Zagreb je uspjela ostati na prvom mjestu po broju slušatelja i stvoriti dobar odnos sa svojom publikom.

Barbara Kolar podsjetila je na važnu ulogu koji bi svaki medij trebao osvijestiti.
"Mi smo jedini koji nismo zaboravili da radio može i mora biti društveno odgovoran medij. S našim dragim slušateljima i partnerima uređujemo grad Zagreb".

U svojih 10. godina postojanja uredili su igralište dječjeg vrtića Zapruđe, igralište dječjeg vrtića siget, park ispred tunela sljeme, park travni iza mamutice, pothodnik između kvartova Utrine i Zapruđe. Također su 2010. pokrenuli akciju "Stop maltretiranju - za djetinjstvo bez ožiljaka".

Najavili su i promjene u "najboljem glazbenom miksu" i novi vizualni identitet. "Novi početak ćemo označiti našim koncertom 17.5." istaknula je Tamara Loos. Koncert će se održati u biznis centru City Plaza u Zagrebu.

Za sada je ovo najveći event koji je organizirala Antena Zagreb. Organizacija je počela još u 9. mjesecu prošle godine, kako bi sve na vrijeme pripremili objasnio je Nikša Bratoš. I dodao, "Za antenu Zagreb je ovo potvrda da dobro rade i da imaju dobru programsku koncepciju, da imaju dobar odnos sa svojom publikom i sa svojim izvođačima."