Izvještaji
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Hip-hop dragih nam susjeda definitivno je hit u prijestolnici. U lipnju prošle godine Marčelo je razvalio KSET, a sedam mjeseci kasnije beogradski Bad Copy napravili su isto sa klubom Aquarius. Petak, drugi veljače navečer izgledao je nagužvano u redu koji se formirao ispred kluba već u pola deset uz grupne komentare o Ajzakovim stihovima i sposobnosti da uspijeva rimovati naizgled nerimljivo.
Bad Copy su tri MC-ja slične formacije kao Beastie Boys ali u sastavu: Timbe, Wikler Sky i Nigrutin, Ajs i repuju o sisama, guzicama, štoku, kajmaku i travi.

Nešto slično kao Bolesna Braća, samo su mršaviji i došli su promovirati treći album prozaičnog naziva "Najgori do sad" sa par cdova sa matricama tako da je pozornica u klubu usprkos Ajzakovoj veličini i Timbetovoj jakni izgledala malo prazno dok je Pioneer cd player u kutu bez preskakanja obavljao svoj posao cijela dva i pol sata koliko su bez prekida izvodili miješanu set-listu sa Bad Copy repertoara kao i stvari sa Ajs Nigrutinovog zadnjeg solo albuma te par stvari sa samostalnih Timbetovih (Timbetova zemlja) i Wiklerovih (Zašto brate Wikler?) izdanja.


Najviše ruku je bilo u zraku na Ajzakove solo izvedbe poput stvari Načos, tri minute i jedanaest sekundi ode hemeroidima i tome kako jedan prosječan reper mora prilagoditi prehranu kada šunjevi dođu na naplatu te Bekam o, vidi vraga, Davidu Beckamu te liku imena Sisko, a nije kapetan Benjamin Sisko,zapovjednik Deep Space 9.


Da ne zaboravim i euforiju na Bad Copy Žoor, gdje momci nabrajaju tko može na tulum a tko ne bi ušao niti da blajvi redarima na upadu.
Definitivno iznenađenje bila je pojava akademskog boga u hip-hopu Marčela koji je sa Wiklerom rokao Pozerište i Ziljave Pičke (inače produkciju na ovoj stvari odradio je Sett, reper-ratnik i Bahatteejev nasljednik) te još dvije, nepoznate stvari.

Zadnja stvar prije bisa bila je Uno, due, tre – dokaz da Bad Copy može repati na talijanskom jeziku ako ima dosta hedova. Kojih je u klubu ovaj puta bilo nešto sitno. Tripica i eksera nije bilo.
Uz skandiranje «Mi, brkovi! Vi, sise» «Brkovi! –Sise!»i «43 – 23, barabo!» otišli su, možda Bad, ali definitvno ne i Copy.



(c) Hip - Hop Unity --> hhunity.org


foto: Svijet glazbe osim posljednje; ljubaznošću Hip-hop Unity


Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici