×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
{mosthumbviewer: images/SGnagradne igre/ac.jpg, images/SGnagradne igre/acmala.jpg, Ante Cash, Left} Rep Imotski je u kući. Ante odgovara na pitanja iz leksikona o Balkanu, novinarima i sličnim diplomiranim barabama te nešto malo o forum-hoperima i ostalim hejterima. Što ga muči? Što njih muči? Zašto čitati sve ovo i ostala nikad odgovorena pitanja čekaju vas u intervjuu nakon kojeg neće pisati Cap-cap.



Podržao si Frenkija u njegovom istupu i pjesmi «Protesna nota» oko nedužno zatvorenog čovjeka. Smatraš takvu vrst javnog prozivanja etičkom ili je to ekvivaljent situacije u državi kada se stvari pokrenu i nadležni reagiraju tek kad se situacija pojavi u medijima (aka slučaj vode u Vrbani III)?

Nije tolko poanta u zatvorenom nedužnom čovjeku, toga ima ko kiše tako i tako. Poanta je što BiH nije k**com makla da se jednog od heroja izvuče iz zatvora. To je ko da su Gotovinu zatvorili u Beogradu, pa da Hrvatska ništa ne napravi. J*bote to je za dignut revoluciju.

A što se tiče države, na to su osuđeni svi koji žive na Balkanu, a nisu na vlasti. Da ne postoji ta vrsta novinara (tipa Valdec) nikad se ništa ne bi napravilo. Sve se to zna, ali se skriva, dok neko s mudima ne odluči progovorit. Onda su kao svi ažurni.

Snimljen je spot za Neću više u kojem prozivaš imenom i prezimenom mnoge. Jesu li ti ikada zbog toga zamjerili ili prijetili ili podijelili batina? Ima li smisla snimati spotove za zemaljske TV postaje danas u vrijeme Youtube.com?

Aj, nije sad tolko loše, al ja ne bi snimo spotove da nije jutuba i Z1 televizije. Na jutubu je cikla gledana oko 40 tisuća puta, što se ne može usporedit s nijednom televizijom. Koristan je, ali kad se rašire još malo programi za skidanje s jutuba, postat će štetan u neku ruku. Uz pomoć tehnologije, mogućnosti marketinga glazbe su strašno narasle, ali ispada da reklamiraš proizvod koji ne možeš baš zbog toga prodat.

Što se tiče „Neću više“, nisam dobio svoje batine. Još, haha. Ma ko da sam reko tu nešto revolucionarno, svi znamo da Šeks i Ban loču, daj ajde...

{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2007/10/10/ac1.jpg, images/SGkoncerti_interviewi/2007/10/10/ac1m.jpg, Ante Cash, Left}



Koja je svrha «Moje cikle»? Osim parodijskog…
Parodijski (smijeh). A sprdačina, šta, pjesma je užasno glupa, al sam htio dokazat da koliko god glupa bila nije glupa ko „štikla“. A opet ima cijelo vrijeme taj ironičan prizvuk i raja ga je prepoznala, te je upalila pjesma.

Stvar New Topic je za forum-hopere što inkognito a priori pljuju. Zbog čega si na piku? Podrijetla? Nisi se dokazivao u zagrebačkom podzemlju? Nisu te propucali dovoljan broj puta? (smijeh)
Ma idioti, neću ih uopće komentirat. Ne kužim kako neko ko je stariji od 15 može uopće ić po forumima i gubit vrijeme. Nek se zaposle il nek karaju nešto, koji k*rac? U 3 god sam napravio više nego oni svi skupa u 10 godina, i za hip hop i za glazbu općenito, al eto baš to, valjda nisam dovoljno gengsta. Možda i porijeklo ima veze, al mislim da ih najviše boli to što sam izdo album, pa i drugi, a oni i dalje stagniraju uz svoju tastaturu. Pa ko ne bi bio frustriran.

Na prvom albumu tema je bio kler (uz stanje u državi), na recentnom su celbretyji, što će biti na trećem osim dionica T-HT? Ili kupiš prnje kao Bahattee i odo` u menadžere?
Ma ništa nije isključeno, čak ni „Bahati varijanta“. Radim ko lud sad, na sto strana, najviše u struci (marketing i management). Mada bi mi bilo žao odustat, još neke zastave i podiji čekaju da ih netko zapali...

Koji je način dolaska do diskografskog ugovora … ono for dummies? Koje zakonitisti vladaj u tom svijetu pred izdisajem zbog MySpace.com i P2P mreža te torrenata. Bog ih blagoslovio?
Pa evo, spomenuh već, strašan je pad prodaje, ono, kriminalno. Al doći će do toga da će izdavači pokušat animirat kupce da kupe cd, ne samo finim coverom nego i nekim sadržajima koji nisu dostupni webom. Usto, i dalje je previsoka cijena cd-a, past će to kad tad. Zato sam inzistiro da moj košta 50-ak kuna.

A j*biga, razvija se glazbeni bizins, isto ko i sve drugo. Samo se treba prilagodit na vrijeme...

{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2007/10/10/ac2.jpg, images/SGkoncerti_interviewi/2007/10/10/ac2m.jpg, Ante Cash, Left}

I
ma li novih nada na sceni po tebi.. (Možda Sinestet i/ili slično)?

Da, sinestet mi je drag, zbog taktike svoje, jer ih boli k*rac za prodaju, sve daju džaba, imaju svoju briju i filozofiju, i boli ih oće li neko razumjet ili ne. Facerski skroz.

Frenki je car, j*biga ja najviše volim bunt. Ni Kanye West nije loš, bit će nešto od njega (smijeh). Najveći potencijal od svih je 17-godišnji Berny, ko spoj hip-hopa i neke pop muzike. Nikad ga neće popušit ljubitelji tvrdog repa, ali hoće vjerojatno svi ostali.

Zašto malo nastupaš u živo?
A šta da ti kažem, puno posla, pa mora bit neka veća svota da me motivira. Ne pušim one spike o promociji sebe i hip-hopa, pa nastupam kad sam dobro plaćen. J*biga, šta ću. (smijeh) Al zato kad nastupam napravim j*beni dernek.

Trebalo bi da se baci zaključni versi ili ispuni punch,
Nije u redu da ga kao Timbe rimujem sa ranč,
Pa ću ostat na onom «čovjek je rekao svoje»
A ostali mogu nadodat` da: hejteri zube broje
Mislim, mogao bi. Hadroviću šugav si ti MC.