INmusic festival 2012
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

jkrk

Hvaljeni hrvatsko-francuski deep house/jazz duo Jan Kinčl & Regis Kattie glavni su gosti drugog izdanja Slurp!-a koje će se održati 14. srpnja na tvrđavi Punta Christo.

Suradnja dvoje glazbenika, zagrebačkog producenta elektroničke glazbe Jana Kinčla i francuskog jazz klavijaturista Regisa Kattiea urodila je debitantskim izdanjem In Plain Sight nedavno izdanog za izdavačku kuću PDV. Radi se o deep house albumu sa snažnim temeljima u jazz glazbi koji uživo poprima oblik “live acta”. Potvrda kvalitete Jana Kinčla i Regisa Kattieja upravo je stigla u obliku objave njihovog nastupa na glavnoj pozornici Dimensions festivala na kojoj će se pridružiti velikanima glazbene scene kao što su Bonobo, Underground Resistence, Jon Hopkins, Volvox, Nina Kraviz, Petar Dundov i mnogim drugima.

Janova i Regisova dva oprečna svemira sudaraju se 2016., a niz utjecaja od Chicago housea, acida, Detroit techna, jazza i klasične glazbe sjedinjuju se u improvizacijski live act koji je rezultirao materijalom koji se nalazi pred vama. Na albumu gostuju basist Luka Veselinović i bubnjar Mirsad Dalipi. Miks za album je radio Igor Fabris, a za dizajn je zadužena Negra Nigoević. Album sadrži 4 studijske i 2 izvedbe uživo među kojima je i kratki komad iz zagrebačkog Pločnika.

In Plain Sight ima snažnu podršku domaćih i stranih imena elektroničke glazbe. Laurent Garnier, Volcov, Alex Barck (Jazzanova), Claude Young, Rainer Trueby, DJ Nobu, Tony Humphries, Marcel Vogel, Kai Alcé, Lefto i mnogi drugi podržali su album.

www.facebook.com/jankinclregiskattie
www.pdv.com.hr/artist/jan-kincl-regis-kattie
soundcloud.com/jankinclzero

TOM BUG

Tom Bug je DJ i producent, jedan od osnivača HouseFusiona (2002), prva osoba iza projekta Dobar House te burn Residency predstavnik. S preko 16 godina iskustva, poznat je po svom energičnom nastupu, kombinira razne stilove house glazbe s naglaskom na groove, a često pušta i voli funk i disco glazbu.

facebook.com/djtbug
soundcloud.com/dj-tom-bug
d3ep.com/user/tombug

MARC GRABBER

Marc Grabber je poznat kao osnivač MTV Valkana Beach festivala te organizator brojnih partija u Fort Bourguignonu, Monviu i šire. Sa svojom produkcijom i remiksevima surađivao je s mnogim poznatim imenima kao što su: Circulation, Molono.Bass, Rene Bourgeois, Pete Gooding, Pete Fij (Adorable), Dzihan & Kamien, Just Her, Haris Custovich, Da Fresh, Andrea Ljekaj…



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima