Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Kandzija fotoPrilično hladne ljetne dane Kandžija i Gole žene zagrijat će s vrućim ljetnim hitom za kojeg kažu da je njihov najurbaniji uradak do sada. Novi singl poručuje: “Samo ljeto, samo dobar ritam, ništa kompleksi“. Macho muškarci, milijun dolara vrijedni pogledi, visoki ali opet causal urbani street look, testosteron, talijanski auti, dronovi, djevojke, ljeto, dobar ritam – nije riječ o boksačkom meču u Las Vegasu, već o novom spotu Kandžije i Golih žena.

Nova pjesma "Seljak" pokazuje prije svega malog čovjeka u potrazi za snovima, u svakodnevnoj urbanoj džungli.  Riječ je o ljetnoj pjesmi koja je u skladu s ukusom domaćih, ali i svjetskih trendova, ali na njihov jedinstveni način. Time su ponovno pokazali svoju snagu te stilsku raznolikost. Tekst koji je pisan od duše i za dušu, potpisuje Kandžija, a partiture perom zapisale Gole žene. Samo oni koji nemaju "srce u grudima" će možda suditi, a ostali neka samo uživaju. 

Za pjesmu je snimljen i spot na raznim atraktivnim lokacijama u Zagrebu. Glume dečki iz benda Gole žene, a spot je toliko vruć da se čak bubnjar zvan Divlja Baranja iliti Dardi B na kraju i okupao na poznatim zagrebačkim fontanama za koje se tvrdi da imaju ljekovita svojstva. Za scenarij, produkciju i režiju zaslužan je upravo sam Kandžija, dok je montažu radila Maida Srabović.

Spot obiluje raznim atraktivnim scenama i navodno ništa u spotu nije rentano. Ima se, može se. Ili ne može? Dok se ova zagonetka ne odgonetne, Kandžija i Gole žene poručuju: „Samo ljeto, samo dobar ritam, ništa kompleksi“.

Singlovima "Seljak" i "Magična butra" Kandžija i Gole Žene najavljuju novi, sedmi studijski album, od čega drugi s Golim ženama. Prošle godine iznenadio je hip hop scenu objavom solo albuma "Beton". Kandžija i Gole žene ovoga ljeta nastupaju i na INmusic festivalu #14 u Zagrebu, a nove pjesme publika će imati priliku poslušati i na jarunskoj pozornici našeg najvećeg open air festivala. Osim na koncertima, tijekom cijelog ljeta, Kandžiju i Gole Žene ćete moći vidjeti diljem Hrvatske u kampanji "Dana Fontana".



Izvještaji



Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima


Decapitated feat. Incantation, Nervosa, Kassogtha - nihilizam na najjače


J.R. August uz brojne goste proslavio 10 godina karijere