Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

epilepsija zvuka

Epilepsija zvuka su dva Marka, redom Baković (bubnjevi) i Roca (vokal). Distorzija benda: Josip Bušić (električna gitara) i u spektru nižih frekvencija Siniša Dragičević Martinčić (bas gitara). Ovih dana objavili su svoj novi singl, četvrti po redu. Pjesma "Vjerujem" snimljena je u MPA studiju u Zagrebu, a samo snimanje, mix i produkciju potpisuje Boris Kapetan.

Davne 2016. par ludih muzičara (Bušič i Baković) su zajedno sviruckali, imali ideju o cover bandu Majki, ali su od toga odustali i odlučili osnovati autorski bend. Početkom 2017. pridružuje im se Roca, a uskoro se puni krug zatvara dolaskom zadnjeg člana.

Kako kažu, zvuk benda u prosijeku ima 34 godine starosti. U zadnjih godinu dana su ga uživo podijelili sa zainteresiranom publikom 15-ak puta, uglavnom po zagrebačkim klubovima, od kojih vole izdvojiti nastup u zagrebačkoj Močvari i na 2 festivala: 1. Sinjskom Demo festivalu i na VUM Festu 2018. u Vrbovcu.

Žanr pjesama je uglavnom rock modernog zvuka, s primjesama drum and bass-a i trip hop-a.

Objavili su do sada 4 singla, i to: Nevin, Tramvaj za dvoje, Budnim i Vjerujem. Svi singlovi su miksani u studiju MPA; singl Vjerujem je tamo i snimljen.