StudioPartum 220

U petak, 7. prosinca, U Umagu u hotelu Melia Coral održana je promocija prve pjesme i spota Bojane Žamarija, pod voditeljskom palicom Sergia Pavata.

Bojana Žamarija dolazi iz Labina u Istri, a glazba je prati još od djetinjstva. Svoj talent brusila je kroz zborove i javne nastupe, koje i danas odrađuje samostalno uz klavir. Završila je osnovnu i srednju glazbenu školu u Puli, teorijski smjer i solo pjevanje,  a po struci je diplomirani ekonomist.

Nakon 12 godina profesionalnog bavljenja glazbom, odlučila je napraviti svoju autorsku pjesmu u kojoj je pokušala dati najbolje od sebe i pronaći put do srca slušatelja. Riječ je o baladi za koju kantautorica potpisuje tekst i glazbu, a aranžman Aleksandar Valenčić iz Rijeke.

To prigodom Bojana je kazala: Jako sam ponosna i sretna zbog svoje prve pjesme, i nadam se da će emocija koju sam dala u glazbi i pjevanju, doprijeti do publike i mislim da se mnogo ljudi može pronaći u tekstu. Zaista sam dala sve od sebe da u pjesmi dobijem ono sto želim, svoju autentičnost u pjevanju i ekspresiju u izričaju. Raduju me dojmovi, a u pripremi je i druga pjesma koja će biti malo brza i ritmičija. Spot za pjesmu je snimljen u kreacijama dizajnerice Ingrid Rojc, u Rapcu na Girandelli pod palicom Erica Vojaka iz Pule.

Promocija je protekla u punom sjaju uz predstavljanje prve pjesme i nekoliko obrada pjesama poznatih pjevača, među kojima je bila i obrada pjesme Stine, legende Olivera Dragojevića koji bi upravo taj dan 7. prosinca proslavio svoj 71. rođendan.

Te sam večeri bila ispunjena srečom u svom srcu i zahvalna sam svim ljudima koji su bili uz mene, zaključila je Bojana.