THEE MELOMEN Layout Jacket FRONT

Nakon dobro prihvaćenog singla „Disappear“, izdan je istoimeni album banda Thee Melomen koji možete poslušati na Bandcampu diskografske kuće Martin's Garage Records.

Album je snimljen u Zagrebu tijekom trećeg  i četvrtog  mjeseca 2018. godine, u studiju Pod.room studio  u produkciji Dražena Gavrilovića. Pavle Miholjević napravio je  mastering pjesama za album na vinilu.

Na albumu se nalazi 12 autorskih pjesama uključivši i izdani singl, koje su u zadnje dvije godine skladali ti melomani (od grč. pasionirani ljubitelji melosa i muzike) sa željom da stvore nešto novo u svijetu podzemne rokenrol glazbe na ovim prostorima.

Album je snimljen u sastavu: Vedran Cesarec - glavni vokal, gitara i 12 žičana gitara, Vedran Majstorović - bubnjevi i prateći vokal, Mislav Kurspahić - bas gitara, prateći vokal i glavni vokal na dvije pjesme, a na albumu su gostovali : Ivica Babić - solo gitara, Tomislav Žalac – usna harmonika i Zvonka Obajdin – električne klavijature.

Uskoro ćete moći poslušati album i na vinilu, kojeg će Martin's Garage Records  izdati početkom trećeg mjeseca 2019. godine, kada započinje sezona koncerata za promociju albuma i ploče.

Art dizajn omota albuma napravio je Darko Kujundžić, a fotografije Josip Bolonić.