Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

elemental xoxo naslovnica press

Za 5 dana, točnije na koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture, Elemental će predstaviti svoj prvi Best of. Pomno odabranih 17 pjesama presjek su dugogodišnjeg stvaranja ovog kultnog benda.

„Odabrali smo najbolje i najuspješnije pjesme koje su nam obilježile prvih 20 godina rada. Sve su to hitovi koji su sjajno prošli kod publike, a koje i bend iznimno voli. Ove su nas pjesme obilježile, utabale put i neizmjerno smo sretni sto imamo priliku raditi muziku iz srca.“ - rekli su iz benda Na ovom se albumu nalazi i ekskluzivna snimka pjesme “Ostavi T.R.A.G.” koja je s njihovog prvog albuma, ali u potpuno novoj izvedbi.

Zagrijte se za dvostruki koncert u Tvornici jer od danas je Best of Elemental pod nazivom „XOXO“ ekskluzivno dostupan i na Deezeru.

Njihov aktualni singl „Nešto glasno“ već se punih devet tjedana nalazi na HR TOP 40 najslušanijih singlova u Hrvatskoj, a ovaj su tjedan zauzeli 15. Mjesto.

Ne propustite uživo čuti ovu, a i sve druge pjesme s albuma, u petak i subotu, kada će Elemental stati pred publiku u Tvornici i uživo s publikom izvesti sve svoje hitove.

Ulaznice za koncert u Tvornici su u prodaji na webu Eventima i na svim njihovim prodajnim mjestima.

Popis pjesama:

Romantika
Vertigo
Priroda i društvo
Sve je moje tuđe
Prokleta ljubav
Bolji si
Malena (Studio session 2012)
Male stvari (Studio session)
Dal sjećaš se
Vidi me sad
Iz dana u dan
Zašto te imam
Crveno
Tijelo pamti
U mojoj glavi (Jašarov remix)
Goli i bosi
BONUS TRACK: Ostavi T.R.A.G. (B-Strane)