northern revival

Northern Revival ima novi EP: Electric Power Supply, koji će biti objavljen 3. siječnja za 1001Stoned a kasetno izdanje za Librarion Records. Izdanje sadrzi 5 pjesama, a do sada su otkrivene dvije, spot za Mr.Rabbit i lyric video za Casket Of Stars. EP je sniman u kolovozu u studio Piknik, a Gos'n Bandar je bio zadužen za snimanje, mix i master.

Bend je nastao u listopadu 2012., koncertno je aktivan od 2014. Ono što sviraju bi se najviše moglo opisati kao heavy stoner rock / sludge metal.

Ovo je treće izdanje benda, iza njih su EP: Mouth Full Of Dirt (2015. Miner Records) i album Life Survival Tips (2016. Nocturne Media). Do sada su imali oko 80 koncerata u Srbiji, Sloveniji, Mađarskoj, Rumunnjskoj, BiH, a nastupali su i na mnogobrojnim festivalima: Exit 2017, Barock Fest (RO), Alparfeszt (HU), Gugulan Rock Fest (RO), Kunigunda Fest (SLO), United Metal Fest itd. Djelili su pozornicu s poznatim bendovima iz svog žanra, kao što su: Planet Of Zeus (Grcka), Sasquatch (USA), Bongzilla (USA), Greenleaf (Svedska), kao i s poznatim domaćim bendovima: Obojeni Program, Kraljevski Apartman, Elektricni Orgazam, Mortal Kombat, E-play itd.