Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

1975

Popularan britanski sastav nastavlja nadmašivati brojna očekivanja. Dobitnici prestižne BRIT nagrade na najnovijem, trećem studijskom izdanju uspješno redefiniraju svoj sofisticirani pop rock zvuk. „A Brief Inquiry Into Online Relationships“ hrvatskoj je publici dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Pjesme su ponovno umotane u prvoklasnu pop produkciju, za što su i ponovno zaslužni članovi benda Matthew Healy (vokal, gitara) i George Daniel (bubnjevi). Talentirani Healy i ovog je puta inspiraciju nalazio u vlastitom životu: „Ne želim pisati o stvarima kroz koje sam ne prolazim“, rekao je. Na albumu su se našli jaki singlovi poput „Love It If We Made It“, „TOOTIMETOOTIMETOOTIME“ i „Sincerety Is Scary“, koja je nedavno dobila i spot:

The 1975 engleski je pop rock sastav kojeg čine Matthew Healy, Adam Hann, Ross MacDonald i George Daniel. Publici su se predstavili 2012. godine svojim prvim EP izdanjem „Facedown“, a popularnost su stekli singlovima poput „Chocolate“ i „Sex“. Njihov drugi studijski album „I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It“ bio je nominiran za prestižnu nagradu Mercury i dospio je na vrh Billboardove 200 ljestvice, a na njemu su se našli hitovi poput „Somebody Else“ i The Sound“.

„A Brief Inquiry Into Online Relationships“ – popis pjesama:

The 1975
Give Yourself A Try
TOOTIMETOOTIMETOOTIME
How To Draw / Petrichor
Love It If We Made It
Be My Mistake
Sincerity Is Scary
I Like America & America Likes Me
The Man Who Married A Robot / Love Theme
Inside Your Mind
It's Not Living (If It's Not With You)
Surrounded By Heads And Bodies
Mine
I Couldn't Be More In Love
I Always Wanna Die (Sometimes)