Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

The Lemon Twigs Olivia Bee

“Go To School”, najnoviji album grupe The Lemon Twigs bit će objavljen 24. kolovoza ove godine od strane izdavačke kuće 4AD. Prvi singl, “If You Give Enough”, možete poslušati u nastavku.

Braća Brian i Michael D’Addario podijelit će s publikom svoj najambiciozniji projekt do sada. U pitanju je mjuzikl “Go To School” koji sadrži petnaest pjesama koje su skladane, producirane, napisane i miksane u njihovoj kući na Long Islandu. Ovaj mjuzikl je srceparajuća priča o odrastanju čimpanze koja je odgajana kao ljudsko biće. Todd Rundgren i majka braće D’Addario, Susan Hall, igraju roditelje mlade čimpanze pod imenom Shane. Svoj vokalni doprinos su dali i Jody Stephens i njihov otac Ronnie D’Addario.

Brian i Michael opisuju svoj album kao “nešto sadašnje, prošlo, veliko, malo, mračno i obećavajuce, sve u jednom slušanju”.

The Lemon Twigs su se pojavili na sceni 2016. godine s debi albumom “Do Hollywood”, za koji su pohvaljeni od strane časopisa Rolling Stone i NPR Music, koji je izjavio da je album "kao slušanje glazbe iz vremena koje nikada nije postojalo... barokni rock pop”. Ubrzo su dobili fanove, među kojima su velike ikone, poput Questlove,  Eltona Johna i Jacka Antonoffa koji je za njih rekao da će otvoriti novu fazu rock glazbe.

Nakon objavljivanje albuma “Go To School”, The Lemon Twigs će se otisnuti na britansku turneju s Arctic Monkeysima, a zatim i na turneju po ostatku Europe.