Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

kw

Jazz saksofonista i producent Kamasi Washington objavio je svoj dugo najavljivani drugi studijski album „Heaven and Earth“, a usporedo je objavio i videospot za singl „Street Fighter Mas“, koji je je na digitalnim servisima objavljen početkom lipnja. Spomenuti video pogledajte u nastavku.

Spot je sniman u formi kratkog filma gdje Kamasi Washington putuje kroz Los Angeles, a čiji je krajnji cilj okršaj u legendarnoj arkadnoj video igri „Street Fighter“. Kamasi nema nimalo lakog protivnika ispred sebe, budući da je u pitanju aktualni svjetski prvak u ovoj video igri – Combofiend. S druge strane, Kamasija prati još jedan prvak u ovoj igri, momak poznat pod pseudonimom Gootecks, kao i producent BattleCat, poznat po suradnji s velikim hip-hop imenima, kao što su: Dr. Dre, Tupac i Snoop Dogg.

Izdanje je u cijelosti komponirao, aranžirao i napisao Kamasi Washington, uz pomoć svog benda The Next Step, kao i jazz kolektiva The West Coast Get Down. Albumu su doprinijeli i Freddie Hubbard, Thundercat, Terrace Martin, Ronald Bruner, Jr., Cameron Graves, Brandon Coleman, Miles Mosley, Patrice Quinn, Tony Austin i mnogi drugi.

Kamasi Washington je dospio u žižu glazbene javnosti objavljivanjem svog prvog albuma „The Epic“, a po potpisivanju ugovora s izdavačkom kućom Beggars Group dospio je u sam vrh ove etikete. Sudjelovao je u projektu Everything Is Recorded, i gostovao na izdanjima eminentnih izvođača, kao što su Ibeyi i Run The Jewels.