Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

kamasai

Jedan od najaktivnijih jazz glazbenika današnjice, saksofonista i producent Kamasi Washington, objavio je još jedan singl sa svog predstojećeg album „Heaven and Earth“. Ovog puta je u pitanju pjesma naziva „Street Fighter Mas“.

„Kao mali dosta sam igrao Street Fighter i bio poprilično dobar u njemu. Pjesma je nastala iz šale da ću nekad imati svoju pjesmu koja će se puštati kada dođem igrati Street Fighter, kao što boksači imaju svoje himne“, kroz smijeh je izjavio Kamasi Washington.

Album „Heaven & Earth“ bit će objavljen 22. 6. za izdavačku kuću Young Turks. Izdanje je u cijelosti komponirao, aranžirao i napisao Kamasi Washington uz pomoć svog benda The Next Step, kao i jazz kolektiva The West Coast Get Down. Albumu su doprinijeli i Freddie Hubbard, Thundercat, Terrace Martin, Ronald Bruner, Jr., Cameron Graves, Brandon Coleman, Miles Mosley, Patrice Quinn, Tony Austin i mnogi drugi.

Kamasi Washington je dospio u središte glazbene javnosti objavljivanjem svog prvog albuma „The Epic“, a po potpisivanju ugovora s izdavačkom kućom Beggars Group dospio je u sam vrh ove etikete. Sudjelovao je na projektu Everything Is Recorded te je gostovao na izdanjima eminentnih izvođača, kao što su Ibeyi i Run The Jewels.