Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

lice vara

Tri godine od posljednjeg studijskog albuma ‘1 dan ljubavi’ Massimo predstavlja novi album ‘Sada’. Sada, 35 godina od objave prvog izdanja ‘Sjaj u tami’,  sada, u odnosu na budućnost koja će, sudeći po pjesmama s novog albuma, biti sjajna.

S albuma su dosad predstavljeni singlovi ‘1000 ljudi’ i ‘Neka ti plove brodovi’, kao i još jedan uspješan Massimov duet, ovaj put s grupom Vatra u pjesmi ‘Nama se nikud ne žuri’ autora Ivana Dečaka.

Treći službeni singl s albuma, naziva ‘Lice varalice’ autora Bruna Kovačića, posljednji uoči izlaska albuma, izvrsna je uvertira u pravu pop poslasticu s ukupno 14 pjesama.  Pjesmu trenutno slušate u radijskom eteru, a aktualan je i lyric video na You Tubeu. Spot za Lice varalice snima se ovih dana i uskoro će biti i njegova premijera.
Promocija novog albuma Sada za najvjernije obožavatelje planirana je 30. svibnja u Aquarius Music Shopu u Varšavskoj ulici u Zagrebu.

Oni koji žele svoj potpisani primjerak albuma, a ne mogu doći na susret s Massimom u Aquarius Music Shop album Sada mogu naručiti preko stranice Cedeterija.com i do 30. svibnja bit će im dostavljen na njihovu adresu.
Pet sretnika koji naprave prednarudžbu albuma do 25. svibnja biti će pozvani na ekskluzivnu promociju albuma za Massimove najbliže suradnike i prijatelje koja će se održati 29. svibnja.

{youtube}AiCItvb3E3I{/yuotube}

Nakon promocije albuma Sada, Massima čeka uzbudljiva ljetna turneja. Svirati će u Šibeniku, Puli, Opatiji, na zagrebačkoj Šalati, a za dobar provod pobrinut će se Stella Artois.

27.07. - Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik - RASPRODANO
28.7. - Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik - NOVI DATUM!
14.08. - Kaštel, Pula
17.08. -  Ljetna pozornica, Opatija
14.9. - Šalata, Zagreb

ULAZNICE su dostupne na prodajnim mjestima sustava Eventim, online putem eventim.hr i u Aquarius Music Shopovima.
Najpovoljnije ulaznice za koncert u Puli i Opatiji u prodaji su do 15. lipnja, a za koncert u Zagrebu do 30. lipnja.