Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Mortal DivinityMortal Divinity je metal bend iz Pule osnovan u ljeto 2010. godine. Postavu benda čine: Dino Krivičić (vokal), Ivan Rupena (gitara/vokal), Ivan Jović (gitara/vokal), Bruno Dušić (bass gitara) i Eric Vojak (bubnjevi).

Glazba koju bend svira najlakše je opisati kao moderni metal sa naglaskom na metalcore i deathcore. Bend iza sebe ima demo album "Painting the Mirrors", single "Devil With Angel Wings" i EP "Deceptive Perfection", a do sada je odradio mnogobrojne koncerte po hrvatskim gradovima i klubovima, te između ostaloga nastupio na velikom broju festivala.

Novi single "Yoshi" predstavlja novi materijal koji će ubrzo ugledati svjetlo dana. "Yoshi" na japanskom jeziku znači "good luck" i predstavlja sreću koju je glavni protagonist u spotu zaboravio zbog svog načina života, te se na kraju susreće sa svojom gorkom sudbinom. Produkciju, miks i mastering potpisuje Perica Šuran, redatelj spota je Eric Vojak iz Blind Cam Productions, dok u spotu glavnu ulogu ima Đani Bulić, a u sporednim ulogama pojavljuju se Ira Milaković Ergotić, Kristina Nefat, Darko Rajić, Mario Devčić i Vedran Hrvatin.