Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

kw

Američki jazz saksofonist i producent Kamasi Washington najavio je svoj nestrpljivo iščekivani drugi album „Heaven & Earth“, a u susret objavljivanju izbacio je čak dva singla: „The Space Travellers Lullaby“ i „Fists Of Fury“. Isječak potonjeg poslušajte u nastavku.

Singlovi su na Youtube-u objavljeni u mnogo kraćim verzijama, u trajanju od po minutu praćeni vizualnim rješenjima za koja je bio zadužen eminentni britanski redatelj Jenn Nkiru. Vizuali su inspirirani filmskim projektom „Heaven & Earth“ koji će biti objavljen tijekom 2018. godine.

Album „Heaven & Earth“ je u cijelosti komponirao, aranžirao i napisao Kamasi Washington uz pomoć svog benda The Next Step, kao i jazz kolektiva The West Coast Get Down. Albumu su doprinijeli i Freddie Hubbard, Thundercat, Terrace Martin, Ronald Bruner, Jr., Cameron Graves, Brandon Coleman, Miles Mosley, Patrice Quinn, Tony Austin i mnogi drugi.

Kamasi Washington je dospio u žižu glazbene javnosti objavljivanjem svog prvog albuma „The Epic“, a po potpisivanju ugovora s izdavačkom kućom Beggars Group dospio je u sam vrh ove etikete. Sudjelovao je na projektu Everything Is Recorded, i gostovao na izdanjima eminentnih izvođača, kao što su Ibeyi i Run The Jewels.