Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

heidi sece psa cover singla vuk press

Grupa Heidi šeće psa javnosti su se prvi put predstavili prije godinu dana singlom "Još sam tu".  Krajem ljeta 2017. godine objavili su pjesmu "Reći ćeš mi sutra" kojom su započeli suradnju sa Skansijem.  Pjesma je odlično prihvaćena od strane publike i radijskih urednika te se plasirala i na veći broj top lista na radio postajama.

Danas predstavljaju novu pjesmu pod nazivom "Vuk".  Ovo je treći singl za koji je tekst i glazbu napisao Hrvoje Borošić, a ovaj put aranžman potpisuju Srđan Sekulović Skansi i Heidi šeće psa. Glazbeni producent benda je Srđan Sekulović Skansi u čijem studiju je pjesma i snimljena.

Za pjesmu „Vuk“ snimljen je i video spot u režiji Pozitiv TV-a, a možete ga pogledati na sljedećem linku

“Vuk” mi je jedna od najdražih pjesama koje izvodimo jer, iako govori o prekidu, što samo po sebi nije baš vesela tema, zrači vedrinom i optimizmom.  Nadam se da će je i publika tako doživjeti i zavoljeti kao i naša prethodna dva singla, ” - kaže Heidi, a Hrvoje u šaljivom tonu nadodaje:  “U imenu benda imamo psa, ovaj aktualni singl zove se “Vuk”, a uskoro ćemo snimati i pjesmu “Njegova mačka”. Nedavno mi je jedan moj dragi prijatelj na tu temu rekao: „Ako ovako nastavite uskoro ćete imati cijeli zoološki vrt oko sebe.”

Osebujni dvojac, Smiljana Štrbac - Heidi (vokal) i Hrvoje Borošić (autor i gitarist) sa svojim su bendom (Goran Horvat na bubnjevima, Zvonimir Čaić na bas gitari i Ronald Fak na solo gitari) tijekom protekle godine nastupali u nekoliko zagrebačkih rock klubova i stvorili svoj već prepoznatljivi zvuk.

Publika ih uživo ponovno može čuti već sljedećeg petka, 9.2. u Jiggy baru!