Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

plavi orkestar

Da postoji posebna veza između Plavog orkestra i Zagreba, te zagrebačke publike, već dugo nije tajna. Potvrđuje to i izniman interes za ulaznicama za njihov koncert u velikoj dvorani legendarnog Doma sportova, u subotu 17. veljače.

Fan pit i Vip ulaznice već su neko vrijeme rasprodane, a 20-ak dana do koncerta ostalo je još samo tristotinjak ulaznica za parter, koji će za par dana biti također rasprodan. Zbog želje Plavog orkestra da ovaj koncert održi u istoj dvorani gdje je imao i svoj prvi koncert 1985. godine, kao i zbog dogovora između organizatora i benda da se koncert neće seliti u veći prostor, sasvim je jasno da će se, kao što se i očekivalo, za koncert u Zagrebu tražiti ulaznica više.

O ovome Saša Lošić kaže: 'Ovakav, da tako kažem, organski interes za naš koncert nas podsjeća na atmosferu iz 1985. godine, kada smo u Zagrebu najavili naš prvi veliki koncert u okviru turneje “Bolje biti pijan nego star”. Nekako mi se čini da je ljubav Zagreba i Plavog orkestra skrivena, ali jaka. Kao da nekim velikim, nečujnim brodom sigurno putuje kroz vrijeme.'

Plavi orkestar u Zagreb stiže u sklopu velike 'Everblue' turneje, dva dana nakon ljubljanskog koncerta u Areni Stožice. Jedan od najvećih nastupa u sklopu turneje dogodio se prošlog ljeta u Sarajevu, ispred Vječne vatre, gdje je Orkestar nastupio pred 50.000 Sarajlija. Upravo s tog koncerta dolazi i novi singl i spot ‘Kad ti ljubav ime prozove (live)’, kojim bend najavljuje prvi live album u karijeri.

Preostale ulaznice za koncert možete i dalje kupiti u sustavu Eventima, putem eventim.hr, Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Music Shopu Rijeka i Dallas Recordsu.



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici