Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

cid rim

CID RIM uspio je uklopiti moderni jazz i današnju elektronsku glazbu u albumu koji će izaći sljedeći tjedan, a njemu će biti šansa da se predstavi na glazbenoj sceni.

Punim imenom Clemens Bacher, austrijski je glazbenik koji je potpisao sa škotskom glazbenom kućom LuckyMe te su ga duže vrijeme imali kao „tajno oružje“ Na svom debi albumu CID RIM predstavit će svojstven zvuk, kako nepredvidi i inteligentan, tako i zabavan.

Iako će album biti šarolik zvukovima, nikako neće izostati CID RIMov prepoznatljiv trag u melodijama, pa će tako na jednoj od pjesama ('Surge') CID RIM pokazati svoj potencijal na bunjevima, dok će intenzitet novog zvuka podržati vokalne izvedbe. Sukladno tome Samantha Urbani će se naći u instrumentalno vokalnoj „borbi“ na pjesmi 'Repeat'. Nadalje, CID RIM izaći će iz svoje zone komfora te pogurati zvukove i svoj stvaralački potencijal na višu razinu s ostalim pjesmama na albumu.

Svakako se može reći da je CID RIM spreman s austrijske scene svoj vibrantan i elektronički zvuk prenijeti na ostatak kontinenta. 'Material' će zasigurno prenijeti RIMov talent i postati jedan od slušanijih materijala godine.

Popis pjesama s 'Material':

1. Clay
2. Surge
3. Zünder
4. Repeat ft Samantha Urbani
5. Genesung
6. Serra Serra
7. Mouches Volantes
8. Furnace
9. ASDW
10. One Last Thing ft Petite Noir
11. The Material