Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

pirati

Nakon uspješne suradnje na prvoj pjesmi "Tebe da zaboravim", Pirati su odlučili opet kormilo dati u ruke provjerenom timu - Denisu Dumančiću i Fayi te predstavljaju svoj novi singl i spot za pjesmu „Godina za godinom.“

„Smatramo da je ova pjesma nešto novo za nas, točnije ima taj neki melos s kojim nismo do sada imali prilike "zvučati.“, komentirali su dečki.

Autor glazbe je Denis Dumančić, tekst potpisuje Fayo, aranžman Denis Dumančić i Luka Kovačić, a spot je nastao pod producentskom palicom Igora Kolareca. Produkciju su radili Luka Kovačić i Siniša Dorontić, a predivni kadrovi spota snimani su u Sisku i u Budimpešti.

Članovi su potvrdili da su jako zadovoljni suradnjom s Dumančićem i upravo su se zbog toga odlučili s njim i nastaviti : „Puno smo truda uložili u ovu pjesmu, te nastavljamo daljnju suradnju s našim Denisom. Pjesma nam je ušla u uho na prvo slušanje, našim bližnjima se jako svidjela, pogotovo zbog toga što nas podsjeća na našu uspješnicu - „Tebe da zaboravim“. Ima taj sličan stil, zvuči kao balada, ali opet digne na samo pjevanje.“

Bend broji petoricu članova : pjevača Sinišu, gitarista Juricu, bubnjara Danka, klavijaturista Sinišu i basista Petra koji aktivno sviraju preko deset godina, ali su se široj publici predstavili prije četiri godine.

U tom kratkom razdoblju su bili jako vrijedni te su snimili jedanaest singlova i spotova, a "Godina za godinom" je bila sretni broj dvanaest koja je urodila odličnom suradnjom i početkom jednog divnog prijateljstva s Denisom Dumančićem.