Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

mtv sm

Multiplatinasti pjevač i tekstopisac Shawn Mendes predstavlja „MTV Unplugged“ izdanje, snimljeno u kazalištu unutar Ace hotela u Los Angelesu. Novo live izdanje hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom i fizičkom obliku.

Uz nešto drugačije verzije pjesama „There’s Nothing Holdin’ Me Back“,” „Mercy“, „Stitches“ te „Bad Reputation“, izdanje donosi i obradu pjesme „Use Somebody“ benda Kings of Leon, koja postepeno prelazi u svima nam dobro poznati hit singl „Treat You Better“.

Shawn Mendes imao je veoma uspješnu godinu - njegovo drugo studijsko izdanje „Illuminate“ obojano je u platinasto, singl „There’s Nothing Holdin’ Me Back“ našao se na #1 Top 40 Radio ljestvice, kao i na Billboard Pop Songs ljestvici. Spomenuta pjesma treća je za mladog Shawna koja se našla i na Billboard Adult Pop Songs ljestvici, te ga učinila prvim glazbenikom mlađim od 20 godina, koji se na spomenutoj ljestvici našao čak tri puta.

Talentirani glazbenik nedavno je završio sjevernoamerički dio svoje rasprodane svjetske turneje, a do kraja godine nastavlja Illuminate World turneju s nastupima u Australiji i Aziji.

Izdanje „MTV Unplugged“ hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa te u fizičkom CD obliku.

„MTV Unplugged“ - popis pjesama:

There’s Nothing Holdin’ Me Back
Ruin
Stitches
Three Empty Words
Patience
Bad Reputation
Don’t Be A Fool
Roses
Mercy
Never Be Alone
Use Somebody/ Treat You Better