Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Princess Nokia

Njujorška hip-hop umjetnica Destiny Frasquery, poznatija pod pseudonimom Princess Nokia, najavila je službenu objavu svog albuma '1992' u deluxe verziji za izdavačku kuću Rough Trade Records.

Album najavljuje singl 'Brujas', koji možete preslušati na slijedećem linku: www.deezer.com/album/45933152. Album, koji će biti objavljen 8. rujna, bit će njeno prvo službeno izdanje, budući da je ranije svu svoju glazbuu objavljivala na svom Youtube i Soundcloud kanalu.

Iako je '1992' publika već čula, reizdanje, koje će biti naslovljeno '1992 Deluxe', sadržavat će dodatnih osam pjesama, uključujući i zadnji singl 'G.O.A.T.'.

Princess Nokia se glazbom bavi još od srednje škole, prvo pod pseudonimom Wavy Spice, koji s vremenom mijenja u sadašnji. Široj javnosti je postala poznata putem društvenih mreža gde je stekla svoju bazu fanova koja je raširena diljem svijeta. Poznata je po beskompromisnim tekstovima i spotovima te širokom rasponu glazbenih podloga. Pored glazbe, Princess Nokia se kao model pojavljivala i u kampanjama poznatih svjetskih brendova odjeće kao što su Calvin Klein i Champion.

Princess Nokia se regionalnoj publici predstavila nastupom na Fusion Stage-u ovogodišnjeg Exit festivala pred više tisuća ljudi.