Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Blues za vas

Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija 'BLUES ZA VAS' - Radio KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, jednako tako budite sa nama i putem web live streama link http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije 'BLUES ZA VAS', koja je sa Vama u eteru punih osam godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.
Čak i nakon emisije 'BLUES ZA VAS' i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi 'BLUESY TEHNICO SHOW', kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić. Svojim predanim radom Vedran je dobio i svoju stalnu rubiku u emisiji - IZ VEDRANOVE VITRINE u kojoj predstavlja neki od albuma kojeg je odabrao iz svoje vitrine.

Ovaj utorak 26. lipnja na redu je 366. emisija ''Blues za vas'' važno je naglasiti da nam je ovo zadnja emisija prije ljetne stanke. Od ovog utorka odlazimo na zasluženi odmor a mi se ponovo čujemo točno 4.rujna od 20,00 sati. Tada naime, kreće novi ciklus emitiranja i tada zapravo krećemo u susret  našem devetom rođendanu odnosno devetoj godini emitiranja ove specijalizirane radijske emisije o blues glazbi.

Ova zadnja emisija ima svoje specijalno izdanje, nema stalnih rubrika emisije, već je glazba podijeljena po glazbenim setovima, kojima vam garantiramo odličan glazbeni izbor i sjajnu blues ''furku''. To vam garantiraju sljedeći izvođači: BOB CORRITORE AND FRIENDS, BEN HARPER & CHARLIE MUSSELWHITE, TOM HAMBRIDGE, BRIDGET KELLY BAND, JEFF JENSEN, SUNNYSIDERS, BUDDY GUY, ELLIOTT AND THE AUDIO KINGS, LURRIE BELL & THE BELL DYNASTY, RELOADED, STEVE HOWELL AND THE MIGHTY MAN FEAT. KATY HOBGOOD RAY, VICTORIA GINTY, THE DOORS, CACTUS, MATT POWELL, PAUL FILIPOWICZ, BLACK STONE CHERRY, WILLE & THE BANDITS, JOE BONAMASSA  i WILY BO WALKER.

I u večerašnjem terminu očekuje Vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija 'BLUES ZA VAS', koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi 'BLUES ZA VAS' možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta a snimke možete naći na web stranici: https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
I na kraju, budite uvjereni, da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike