Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

orašar

Lisinski će ovog prosinca biti jedno od najatraktivnijih mjesta u gradu - osim standardne vrhunske glazbene ponude, u pripremi je i glazbeno-scenski spektakl, poznati balet "Orašar" i to kakvog domaća publika još nije imala priliku vidjeti!

Baletna trupa Ukrainian Classical Ballet jedna je od traženijih na svijetu. Samo prošle godine otplesali su preko 70 izvedbi Orašara na svojim turnejama, a pristup njihovih plesača klasičnom baletu s modernim zaokretom već nekoliko godina oduševljava gledatelje diljem Europe i Azije. Sada je došao na red ultimativni hit, najviše puta otplesan baletni spektakl "Orašar" čija izvedba nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Baletno remek-djelo uz izvedbu vrhunskih plesača od kojih je dio naša publika već imala priliku vidjeti u rasprodanim predstavama poput "Radio&Juliet", "Quatro" ili "The Great Gatsby" u Lisinskom će ove godine domaćoj publici prirediti veliki glazbeno-scenski spektakl, impresivnih produkcijskih zahtjeva i neizmjerne topline zvuka i pokreta za nezaboravan doživljaj ljepote doba Adventa.

Ulaznice za drugu predstavu, 16. prosinca, po cijenama od 180, 210, 240, 270 kn te 300 kn za VIP i 350 kn za VIP+ dostupne su na blagajnama Lisinskog i online na www.lisinski.hr.

VIP+ ulaznice uključuju druženje i piće s umjetnicima nakon predstave, promotivnu majicu i torbu Lisinskog te poklon iznenađenja.