Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Garden cDavidLaChapelle EDITORIAL USE ONLY

Prije nešto više od godinu dana Elton John je najavio oproštajnu turneju, koja će trajati 3 godine, uključivati 300 nastupa i nakon koje više neće putovati svijetom. Posljednja prilika da ga se vidi blizu Hrvatske bit će 3. srpnja 2019. kada će Elton John sa svojim bendom nastupiti u gradskoj dvorani (Stadthalle) u Grazu.

Najavljujući oproštajnu turneju, Elton John je kazao: Imam prioritete koji su mi promijenili život. I da ste me pitali pred 10 godina bih li ikada prestao stvarati i odlaziti na turneje, odgovorio bih vam kako to ne dolazi u obzir. No, imamo djecu koja su nam promijenila živote. Zaključuje kako je sa svojim suprugom, koji mu je također i menadžer, došao do zaključka kako zbog turneja ne želi propustiti odrastanje svoje djece.

Turneja koju ću odraditi ove godine, a koja započinje u rujnu, ujedno će biti i moja zadnja. To će biti moja zadnja turneja, više neću putovati svijetom, izjavio je Elton prošle godine na konferenciji za medije u New Yorku.

Uz gore spomenuti, i nama najbliži, koncert u Grazu 3. srpnja, Elton John će održati i dva koncerta u bečkoj dvorani Stadthalle 1. i 2. svibnja. Oba bečka koncerta su rasprodana.

Ulaznice za koncert u Grazu dostupne su u sustavu Eventim po cijenama od 119,40 € za sjedala kategorije C, 149,40 € za sjedala kategorije B i 301,40 € za sjedala kategorije A.