Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

radio student

Ovu godinu obilježit će postavljanje novog odašiljača, novi procesor zvuka, te tradicionalni 22. rođendan Radio Studenta. Rođendan će se održati u klubu Močvara 9. 11. s početkom od 21 sat. Više o bendovima koji nastupaju pročitajte u nastavku.

TÚS NUA (Zagreb)
Zagrebački tročlani bend Tús Nua na scenu se ušuljao prošle godine kada su izbacile debitantski album "Horizons" da bi sada postali jedan od najtraženijih post rock i shoegaze bendova na regionalnoj sceni. U svoju biografiju osim solo koncerata upisale su i nastup u Kino Šiški s post.rock velikanima God Is An Astronaut, te u emisiji 300w na Radio Studentu.

ŽEN (Zagreb)
Audio-vizualni bend Žen dobro je poznat slušateljima scene, ali i Radio Studenta. Od svojih početaka Žen se postavio kao bend koji je doživljaj i za oči i za uši koji progresivono spaja bas, gitaru, bubnjeve i synth u blend post-rocka s utjecajima eksperimentalne elektronike i shoegazea.

HAIKU GARDEN (Slovenija)
Ljubljanski Haiku Garden od 2016. kada su izbacili prvi EP Weaver smatraju se permanentnim iznenađenjem post-rock i shogazerske scene. Njihovu glazbu karakteriziraju sanjive melodije i vokali isprepleteni psihodelijom koja djeluje opuštajuće i istovremeno neobuzdano.

CRVI (Srbija)
Beogradski Crvi su bend u stalnom nastajanju, grupa ljudi koja se glazbeno razumije i nadopunjuje. Debitanski album "Piše nam se dobro" izbacuju prošle godine i predstavljaju ga kao zvučnu kulisu Munchovog '"Krika"' 21. stoljeća.

PETAK 09.11.2018. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 30 KN