Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Sven Vath nve

Kurzschluss pop-up klub, koji remeti klupski strujni krug još od 2013. godine, dovodi vizionara i pokretača globalne tehno revolucije u Frankfurtu davne 1981. godine. Sven Väth je legenda svog vremena i headliner niza događaja pod nazivom Cocoon, koji se odvija u jednom od najboljih noćnih klubova na svijetu – u klubu Pacha na Ibizi. Pilot večeri će nas svojim vinilima odvesti do Ibize i natrag. U ulozi kopilota nastupiti će Fabe i Johannes Volk. Ulaznice za parter i VIP ponuda dostupne su na prodajnim mjestima Eventim.hr

Svake godine Kurzschluss jača svoju moć, kako u frekvenciji tako i u snazi. U početku, Kurzschluss je djelovao kao festivalski pop-up klub koji je jednom godišnje obilazio urbane destinacije. Danas, Kurzschluss događaji se odvijaju više puta godišnje na različitim lokacijama. U šest sezona žanrovski raznolikih zabava (tehno, edm, rock, pop, etno itd.) Kurzschluss je ugostio 50 glazbenih titana te više od 200,000 posjetitelja iz čitave regije. Jedina konstanta je raznolikost žanra i predanost stvaranju nezaboravnih glazbenih iskustava.

POČELO JE 1982.
Tehno revolucija počela je u Njemačkoj te se brzo proširila diljem svijeta. Sven Väth jednostavno je jedinstven. Legenda svoje vrste koja svoju životnu strast i ljubav prenosi na razvoj i evoluciju elektronske glazbe. Vještim baratanjem vinilima osvaja publiku i odvodi ju na putovanje. Trebate upoznati čovjeka da bi uistinu shvatili o čemu pričamo.
Sven Väth i njegova obitelj Cocoon Recordings proširili su svoju viziju na 5 kontinenata u 30 različitih zemalja. Najkarizmatičniji DJ svoje generacije za sobom nosi nevjerojatnih 35 godina karijere. Unatoč tome, još je uvijek vitalan, profesionalan i izuzetno nepredvidljiv. Noć u Svenovom društvu biti će nezaboravna i pod visokim naponom. Uvjeravamo vas da nitko drugi nije poput njega. Niti blizu.

Ulaznice za tehno događaj pod najvećim naponom možete dobiti putem prodajnih mjesta Eventim.hr. Trenutna cijena ulaznice za parter je EUR 16,50, a za one koji žele VIP iskustvo ulaznice su dostupne po cijeni od EUR 36,50.

Lokacija događaja
Kurzschluss se odvija na Gospodarskom razstavišču, u samom središtu Ljubljane.

Vlakom ili autobusom
Glavna željeznička i autobusna stanica nalaze se u neposrednoj blizini, svega 5 minuta hoda od Gospodarskog razstavišča. Prođite ispod podvožnjaka koji prolazi Dunajskom ulicom i na desnoj strani ćete uskoro vidjeti zgrade sajma.
Informacije o voznom redu dostupne su na stranicama Ljubljanske autobusne stanice i Slovenskih željeznica.

Autom
Ljubljana se nalazi na sjecištu najvažnijih državnih prometnica – autocestom iz smjera Zagreba (E70). Do Kurzschlussa možete doći slijedeći GPS kordinate: N 46° 03' 40,70" E 14° 30' 29,50".

Parking
Organizator ne osigurava besplatna parkirna mjesta. Javna parkirališta nalaze se uz Vilharjevu, Železnu, Linhartovu, Valjhunovu i Dunajsku ulicu te u garaži Bežigrajski dvor. Shema obližnjih parkirališta.



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici