Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

muf festZa 2 tjedna u Sisku se održava 15. Po redu Mali Urbani Festival, poznatiji pod imenom MUF. Osmišljen je kao druženje fanova glazbe i kulture koja u Hrvatskoj prolazi manje zapaženo, što uključuje ljubitelje raznih glazbenih žanrova te skate i street art kulture i brojnih manje poznatih sportova.

Dovoljno je reći da su u sisačkom klubu mladih Skwhat svoje nastupe na MUF-u među ostalima održali Let 3, Krankšvester, Pasi, DJ Kristijan Molnar, Edo Maajka, Repetitor, MORT, Marčelo, Pero Defformero, ABOP, She Loves Pablo te mnoga druga odlična imena regionalne alternativne scene.

Petak, 28.9., rezerviran je za ljubitelje elektroničke glazbe koje će rasplesati legendarni zagrebački DJ Felver i dobri duh sisačke elektroničke scene, Omar.
U subotu, 29.9., naglasak je stavljen na hip-hop te dolaze bivši kolege iz Kiše Metaka –  sveprisutni Vojko V i tvrdi Krešo Bengalka, prvaci splitskog đira, obojica na krilima svojih nedavnih solo albuma.
Za dobre vibre zaduženi su zagrebački Brain Holidays, a iz Podravine stižu folk-punkeri Ogenj za ljubitelje nešto žešćeg zvuka.

Pružena je i šansa sisačkim demo bendovima – zabavljat će nas rap-rock Šarene Pojave i Reggae Regulja!
Također se u sklopu Festivala u subotu održava prvo sisačko skate natjecanje – Concrete Tournament 2018. Na natjecanje je upad besplatan te možete doći pogledati i podržati skejtere iz cijele Hrvatske u borbi za titulu najboljeg, a navečer produžite na koncert!
Glazbeni program obje večeri se održava u sisačkom klubu mladih Skwhat, a skate natjecanje u sisačkom skate parku.
Karte su dostupne po cijeni od 30 kuna za petak, te 50 za subotu u sisačkim kafićima FLUID-u i Voodoo-u te po istoj cijeni na ulazu u klub na dane koncerata.
Ulaz na skate natjecanje je besplatan.

https://www.facebook.com/events/2078350945573309/

Svi na MUF!