Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

south pointSouth point rock & ride ide dalje i ove godine Vam donosi pregršt zabave, vožnje i odlične rock glazbe!! Festival započinje u petak 10.08.2018  točno u 15h otvaranjem kampa u Šišinim dubima, a završava u nedjelju 12.08 i spaja prekrasne dubrovačke pejzaže  i odličnu rock glazbu.

Ove godine uz odlične headlinere South point u organizaciji MK Dvije Rote dovodi  Opću opasnost, Brkove i Atomsko sklonište, a  očekuje nas i muzičko natjecanje Rat bandova.
Rat bedova, odnosno natjecanje autorskih bendova predstavit će nekoliko autorskih bendova i natjecateljskog je karaktera. Pobjednika očekuje bogata nagrada, te pravo nastupa u subotu kao predgrupa. Prijave bendova se zaprimaju na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , te u inbox facebook stranice. Prijaviti se mogu isključivo autorski bendovi koji imaju minimalno 30 minuta repertoara za nastup. Ulaz za Rat bendova je besplatan. Prijave su već počele i bandovi se prijavljuju iz cijele regije!

Tri dana bikeri će uživati u vožnji prekrasnim konavoskim pejsažima, pitoresknim selima te uživati u najjužnijim hrvatskim plažama, a uz sve to zabavljat će ih odlična rock glazba!

U subotu, 11. 8. 2018. na glavni dan festivala očekuje vas bogat cjelodnevni program. Druženje i okupljanje  počinje u 14:30  u kampu u Šišinim dubima, zatim slijedi nezaobilazni motodefile po Konavlima, nastavljamo s beach partyjem u Cavtatu oko 16:00. Nakon morskog osvježenja slijede motoigre i navečer rock spektakl uz  Atomsko sklonište, Opću opasnost i Brkove, kojima će se pridružiti i pobjednik Rata bendova.  Atomsko sklonište lani su napravili pravi show na Orsuli stoga su i ove godine pozvani da kao istinski bajkeriski rock band započnu subotnju svirku.

Opća opasnost rock miljenici dubrovačke publike dolaze sa novih hitom, prekrasnom rock baladom koja već uspješno osvaja publiku. Spot je sniman u velikoj industrijskoj hali i pogonu tvrtke Đuro Đaković u Slavonskom Brodu, koja je samo za ovu prigodu postala velika rock pozornica.

I Brkovi su se ponovili sa novim albumom, a ono što dubrovačku publiku zasigurno čeka je pravo scensko glazbeno ludilo. Poznati su po svo duhovitom nastupu  i jednom kada ih pogledate uživo nećete ostati imuni na njihovu  energičnu svirku i odličan humor. Na South Point dolaze nam sa „Hormonom sreće“ i obećavaju lom!

Dakle, ove godine South point preskočio je par stepenica  s odličnim dnevnim sadržajima i pojačanim line-upom. Ulaznice po cijeni od 80kn moći će se kupiti na ulazu u kamp na dan koncerta.

https://www.facebook.com/events/291054661429401/permalink/308225923045608/

MK Dvije Rote poručuje: mjesta u kampu ima dovoljno za svakoga,( raniji dolazak poželjan da se uhvate mjesta u hladovini), odlična ponuda hrane i pića, tuševi i sanitarni čvorovi osigurani su u kampu kao i pregršt dobre zabave!  Bikeri imaju besplatan ulaz i kampiranje.

Ne oklijevajte već krenite na divlju vožnju do krajnjeg juga Hrvatske, u Konavle, i dobro se zabavite!