Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

bhp

Legendarni band Bellrays po prvi puta u Hard Place-u u četvrtak 14. 6.! Iako zvuči gotovo nemoguća kombinacija oni su punk - funk - rock - soul, a njihovi fenomenalni koncerti su puni energije i sjajne svirke.

Predvođeni nevjerovatnom pjevačicom Lisom Kekaula osnovani su davne 1990-te i od onda ne staju sa svojim rock'n'roll showom. Uz Lisu na vokalu, tu su Robert Vennum na gitari, Bernard Yin na basu i Marty Faragher na bubnjevima. Kada oni kažu "Punk is the preacher..... Blues is the teacher" onda to ima pravu težinu, jer su oni jednako toliko punk, koliko i blues, soul ili rock. No pričanje o glazbi Bellraysa nije dostatno jer njih nije moguće kategorizirati, zato treba pogledati i poslušati ovaj fenomenalni band uživo da bi shvatili o čemu se tu radi - o nevjerovatnoj količini energije! Nisu uzaludne usporedbe "kao da su The Stooges sreli Arethu Franklin" ili "Tina Turner i MC5" ili pak "James Brown šutnut u jaja od grupe the Who". Od utjecaja se tu mogu čuti The Beatles, Creedence Clearwater i Led Zeppelin, ali i Muddy Waters, Howlin' Wolf, Cream, Stevie Wonder, Etta James, pa do Princea ili Michael Jacksona!

Bilo da sviraju svoje stvari ili posvete svojim idolima (od Led zeppelin do Ramonesa i AC/DC), svi koji su ikada bili na njihovom koncertu doći će ponovo i povesti ekipu jer band kao Bellrays, bilo da svira u malom klubu ili na velikom festivalu, je nemoguće ne voljeti kada ih jednom čuješ i vidiš.

Bellrays pozivaju sve, bez obzira na godine, rasu ili spol, koji vole glazbu i ineterakciju sa bandom na bini da se pridruže ovom nevjerovatnom slavlju rock'n'rolla. Biggest Little Rock Club je presretan da ih može ugostiti!

Ulaznice po cijeni od 80 kn u pretprodaji potraži u Hard Place-u, Rockmarku, Dirty Old Shopu ii online na entrio.hr. https://www.entrio.hr/event/bellrays-hardplace-5229 Na ulazu u klub cijena 100 kn.