Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

JACK WHITE LIVE 009 1920x1080

Jack White je 23. ožujka objavio svoj treći solo album „Boarding House Reach“ koji je osvojio naklonost, kako publike, tako i kritičara. Pet dana kasnije Jack je odlučio svojim fanovima u Londonu prirediti iznenađenje nastupivši u tamošnjem popularnom klubu Garage čiji je kapacitet svega 500 ljudi.

Za sve one koji nisu prisustvovali ovom intimnom nastupu objavljena je snimka izvođenja vjerojatno i najpopularnije pjesme s ovog izdanja „Over And Over And Over“ koji možete pogledati u video prilogu.

Album „Boading House Reach“ komponirao je Jack White služeći se minimalnom opremom, koju je koristio i kao šesnaestogodišnjak što pjesmama daje zvuk koji je istovremeno moderan i vanvremenski.

„Boarding House Reach“ se teško može svrstati u okvire jednog žanra budući da utjecaje vuče iz rock ‘n’ roll-a, electro i hard funk-a, proto punk-a, hip hop-a, gospel blues-a, pa čak i country glazbe što ga čini najambicioznijim izdanjem ovog glazbenika do sada.

Jack White je već uvelike na turneji gdje je većina koncerata rasprodana mjesecima unaprijed. Raspored turneje i preostale ulaznice možete pogledati na Jackovim službenim stranicama.