Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

bence

Peter Bence je opet nadmašio samoga sebe. U novoj obradi interpretirao je pjesmu Africa od slavnog benda Toto i ' izuo slušatelje iz cipela'. Koristeći doslovce cijeli klavir, od rezonatora i žica do klavijature, kultnu je pjesmu obukao u novo i uzbudljivo ruho izazivajući oduševljenje.

Video je u manje od 12 sati  pogledalo preko 60 tisuća ljudi koji su oduševljeni njegovom energijom, tehnikom, strašću i znanjem koje je stjecao od svoje 3. godine kada je prvi puta sjeo za klavir.  Možda njegov najbolji uradak do sada, Africa je samo još jedan dokaz da se radi o punokrvnom glazbeniku koji sa iznimnom strašću i vrhunskom tehnikom, te iznimnom lakoćom svira sve, od klasike do popa, dajući svim tim pjesmama novi sjaj.

Od klasične do filmske glazbe, od rocka do popa, od Bacha do Michael Jacksona i Queena, Peter Bence ruši sve barijere između klasične i moderne glazbe svojom energičnom i ekspresivnom izvedbom. Svojim intenzivnim načinom sviranja i postavljanjem klavira na potpuno novi nivo, inspiracija je i mladim i starijim generacijama, kao i svim ljubiteljima glazbe diljem svijeta.

Peter Bence, međunardno prepoznat, uvaženi virtuoz pijanist, skladatelj i producent, osvojio je Internet obradama Michael Jacksona, Queena i planetarno poznate Sie, na čemu je sakupio preko 200 miliona pregleda, te naravno, nezaobilaznom pjesmom Despacito!

Da se ovakav talenat rijetko nalazi, bilo je jasno već sa dvije godine, kada je započeo svoj glazbeni put, svirajući po sluhu melodije iz svojih omiljenih crtića, na klaviru svoga djeda!

Sa sedam godina napisao je svoju prvu kompoziciju, inspiriranu Mozartom i Chopinom, a s 11 godina objavio je svoj prvi solo album.
Unatoč izvanrednom glazbenom obrazovanju -  nakon osnovne glazbene škole, nastavlja obrazovanje na Berklee College of Music u Bostonu, najveći utjecaj na njega ostavlja Michael Jackson.

2015 godine stavlja svoju prvu obradu Michael Jacksonove pjesme „Bad“ i tu počinje povijest - 10 miliona pregleda u samo nekoliko dana!!!! Samo u  prošloj godini je odsvirao 20 koncerata na 4 kontinenata, uključujući i nastup na otvorenju glazbenog festivala BBC PROM, u Londonu, pred 50.000 gledatelja!

ULAZNICE:
Ulaznice za ovaj koncert koji će se održati 2. Lipnja u KD Vatroslava Lisinskog  mogu se nabaviti putem www.ulaznice.hr i www.eventim.hr , na blagajni Lisinskog te svim prodajim mjestima Eventima.

PARTER SREDINA: 290 HRK
PARTER LIJEVO / DESNO: 180 HRK
TRIBINA SREDINA 1: 240 HRK
TRIBINA LIJEVO / DESNO 1: 220 HRK
TRIBINA SREDINA 2: 200 HRK
TRIBINA LIJEVO / DESNO 2: 180 HRK

https://www.youtube.com/user/BencePeterOfficial