Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

God Is An Astronaut

Irski post-rock velikani God Is An Astronaut prvo su ime ovogodišnjeg, jesenskog, petog po redu Impulse festivala!

Otkad je formiran, prije 16 godina, bend se istaknuo kao jedan od vrhunskih, prvoligaških instrumentalnih skupina. Kroz svoj rad spajaju intenzivne rock instrumentale, kombinirajući eterične i emotivne zvukove, koji uvelike nadahnjuju dinamikom i sveprisutnim melodijama. Svako od njihovih prethodnih izdanja pružalo je pravo sonično putovanje, pa tako i deveti po redu, album ''Epitaph'' (izdan u travnju ove godine za Napalm Records), donosi svježinu i napredak, istodobno ostajući dosljedan svojim korijenima.

ImpulseFestivalLogoNOVO 01

U sklopu svoje nadolazeće europske turneje po prvi puta dolaze i do Rijeke, na svoj jedini ovogodišnji koncert u Hrvatskoj.

Artwork za cover albuma napravio je francuski umjetnik Fursy Teyssier i savršeno se uklapa u melankolično raspoloženje cjelokupnog opusa.

God Is An Astronaut čine Torsten Kinsella na gitari i vokalu (piano, synths), Niels Kinsella na basu i  Lloyd Hanney na bubnjevima.

Prodaja early bird ulaznica već je krenula i mogu se nabaviti do 24. lipnja po cijeni od 85 kuna.
U pretprodaji, od 25. lipnja do 12. listopada cijena ulaznice iznosi 110 kuna dok se na dan koncerta penje na 130 kuna.

Prodajna mjesta: Dallas Music Shop Rijeka i sustav Entrio.

Impulse je klupski festival koji spaja niz riječkih gradskih lokacija s misijom promocije urbane kulture: glazba će biti posvuda od 13. listopada do 10. studenog 2018. u organizaciji Distune Promotiona i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci.