Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

IMG 9284

Sinoć u ITD Teatru dečki iz Kawasaki 3p-a su u vrućoj atmosferi proslavili prvi dio svog dvadeset i petog rođendana.

Dvorana je bila puna, no ispred bine su prevladavali mladi obožavatelji koji su oduševljeno skakali čitavo vrijeme. Moram priznat da dugo nisam bila na koncertu u prvom redu i s oduševljenjem gledala ekipu kako se nagurava i veselo skakuće u ritmovima muzike. Na koncertu je bilo i starije ekipe, ali i roditelja s klincima koji su jedva čekali početak koncerta.

IMG 9052

Kao i uvijek, Kawasaki 3p je počeo žestoko i nisu stali do kraja. Ne mogu izdvojiti pjesmu na koju je publika posebno reagirala - jer sam dobila dojam da odlično reagiraju na sve. Uz goste iznenađenje i djevojke u raznim kostimima koje su dodatno začinile ovu proslavu, Kawasaki 3p su izveli i dvije pjesme akustično (Mali Medo i Snifa san Glu), što nisam očekivala, ali sasvim ugodno iznenađenje i, što je još bitnije, odlično prihvaćeno od ekipe koja je bila prilično ugrijana i oznojena u tom trenutku.

Ono što mogu izdvojiti je posebna atmosfera dok su izvodili pjesmu Anđelko. Curke obučene u školske uniforme, lagana muzika i čagica u romantičnoj izvedbi ove popularne pjesme. Zapravo, mogla bi izdvojiti svaku izvedbu jer je bila posebna na svoj način, na Kawasaki3p način, i jedino da se uvjerite da je tako je da odete na koncert.

IMG 9060

Set lista je prilično dugačka i dečki su odsvirali 25 pjesama bez pauze što je impozantno, a i hvale vrijedno s obzirom na to da je u ITD Teatru bilo strahovito vruće. Čim su se maknuli s bine ekipa je počela s ovacijama: "Malo vas je, malo vas je pičkice" i bend se ubrzo vratio. Dva puta su se vraćali, što se mene tiče mogli su i ostati, ali nakon dva sata svirke u užarenoj atmosferi, vjerujem da su svi otišli doma prilično zadovoljni.

Danas je drugi dio proslave rođendana i ako niste imali namjeru otići - idite! Ovakav koncert se nikako ne bi smio propustiti. Uz odličnu muziku, performans i energičan bend, dobro se zabavite i budite dio Kawasaki 3p spektakla.

P.S.
ponesite si majicu viška - stvarno je bilo pakleno vruće!