Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

pn

Američka hip-hop zvijezda u usponu, dvadesetpetogodišnja Destiny Frasqueri poznatija pod pseudonimom Princess Nokia, objavila je novi spot sa svog aktualnog mixtape „A Girl Cried Red“. Spot za pjesmu „For The Night“ možete pogledati u nastavku.

Novi spot „For The Night“ je, kao i većinu ranijeg video opusa ove umjetnice, režirala mlada redateljica Milah Libin i predstavlja najsenzualniji video pjevačice do sada.

Mixtape „A Girl Cried Red“ inspiriran je emo valom s početka 2000-tih godina, što je do sada neistražen teren za ovu mladu djevojku, koja je već poznata kao jedan od najvećih glazbenih „kameleona“ današnje alternativne glazbene scene. Novo izdanje je, kao i prethodno „1992 Deluxe“, objavila izdavačka kuća Rough Trade Records i za nešto više od dva tjedna od objavljivanja se prvi singl "Your Eyes Are Bleeding" našao u vrhovima mnogih top lista, naišavši na odličan prijem, kako publike, tako i kritike.

Princess Nokia se regionalnoj publici predstavila nastupom na Fusion Stage-u prošlogodišnjeg Exit festivala pred više tisuća ljudi.