Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

image1

Nakon nekoliko rasprodanih koncerata, legenda AFRO BEAT scene Femi Kuti vraća se u Zagreb. Nastupiti će u srijedu 9. svibnja u zagrebačkom klubu Boogaloo uz goste Brain Holidays i DJ-a Ilka Čulića.

Nigerijski glazbenik, najstariji sin pionira Afro beata, velikog Fela Kutija, od 80-ih kao član benda Egypt 80 nastupa s ocem. 1995. izdaje svoj prvi album, 2010. objavljuje Africa for Africa, za kojeg je dvaput bio nominiran za Grammy-a.

Femi Kuti svojom mješavinom energetski nabijenog funka, jazza i tradicionalnih afričkih ritmova u pjesmama progovara o političkoj korupciji, siromaštvu i lošim životnim uvjetima u rodnoj Nigeriji, ali i u svijetu. Dolazi nam u petak 9.5. u klub Boogaloo gdje ćete imati priliku doživjeti Afriku i afričku muziku u punom sjaju!

Kao gosti će nastupiti zagrebački poznati reggae sastav Brain Holidays, prije i poslije koncerta će vas rasplesat Ilko čulić.

Ulaznice u pretprodaji 130kn, dok će na dan koncerta koštai 160kn.
Pretprodajna mjesta: Boogaloo - Ulica grada Vukovara 68 (ulaz iz Ivana Lučića), Dirty Old Shop - Tratinska 18, Rockamrk - Berislavićeva 13, Entrio i  Eventim.