Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

magma rise

Headlineri trećeg dana 5th Biggest Little Rock Festivala, francuski stoner rockeri THE MISTAKEN SONS OF ALABAMA, su nažalost otkazali cijelu Europsku turneju, pa tako i nastup 28.04. u Hard Place-u. Organizatori su uspjeli pronaći dostojnu zamjenu u vrlo kratkom roku, te nam tako kao headlineri zadnjeg dana festivala po prvi puta stižu najbolji mađarski stoner doom band Magma Rise.

MAGMA RISE je nastao 2009-te godine kao supergrupa sastavljena od glavnih protagonista underground metal scene iz četri najpopularnija banda. Njihov status „supergrupe“ potvrdio je debut album “Lazy stream of steel”, dok im je drugi album „The man in the maze" donio Hungarian Metal Award 2013 za album godine! EP “False flag operation” iz 2016-te donosi gostovanje Brian Balich Penancea iz legendarnog banda Argus, a 2017-te ostvarili su suradnju sa pjevačem još legendarnijih Corrosion of conformity, Karl Agellom koji je gostovao na EP-u “At the edge of the days”.

Žestoka svirka i stoner doom zvuk banda MAGMA RISE, u kojima se čuju utjecaji Black Sabbath ili Trouble, zasigurno će zadovoljiti sve ljubitelje metal zvuka. Podršku im pružaju mladi zagrebački stoner groove rockeri Sloanwall i Mojo Men From Mars koji sviraju glasni i prljavi Rock'n'Roll.

Kako je promjena headlinera stigla u zadnji čas, tako su organizatori odlučili da svi posjetitelji sa kupljenim ulaznicama za prvi ili drugi dan festivala (Rambo Amadeus i Phill Rudd of AC/DC su headlineri) imaju besplatan ulaz i na treći dan festivala. Ostali će morati izdvojiti 30 kuna za ulaznicu.

Ulaznice za treći dan festivala mogu se kupiti samo na dan koncerta na ulazu u Hard Place, a još mali broj ulaznica ostao je u prodaji za prva dva dana festivala!