Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

sama bilk

Portland i Zagreb udružuju snage te dolaze u zabočki Regenerator ponuditi jedinstveno, eklektično iskustvo.

Sama Dams i Bilk su dva vrlo specifična benda koja se na glazbenoj karti kreću u sasvim polarnim smjerovima, ali samostalno unutar svojeg spektra istražuju te obuhvaćaju impresivan broj glazbenih pravaca i utjecaja.

SAMA DAMS

Eksperimentalni indie alternativci iz Portlanda, dolaze nam na krilima svojeg trećeg albuma "Say It".
Elementi math-rocka, poliritmične melodije, sjene Radioheada, višestruke klavijature, a sve to pojačano iznimnim osjećajem za melodično-kaotično zvučnu kulisu. Sve to su Sama Dams.

Uz izmjenično izolirane te harmonizirane muško-ženske vokale gitarista Sama Adamsa i klavijaturistice Lise Adams oregonski Sama Dams postižu jedinstven zvuk koji se više ne viđa često na muzičkoj sceni.

https://samadams.bandcamp.com/album/comfort-in-doubt

BILK

Dvostruki sintesajzeri, dvostruki vokali, jedan Ableton te dadaizam u tragovima. U BILK-u je sve dopušteno i svaka je ideja dobrodošla. Glazba koju rade sastoji se od različitih elemenata elektronske glazbe provučenih kroz sito akustičnog benda što rezultira nekonvencionalnim i svježim kaotičnim elektronskim zvukom.

Koketiranjem s post-rockom, glitch-popom te "uobičajenim" synthwave senzibilitetom BILKovci već više od desetljeća vješto manevriraju kroz vode electro-popa.

https://bilk.bandcamp.com/

SAMA DAMS(USA) + BILK (HR)
Subota, 21. 4.2018. u 21:00 h
REGENERATOR, ULICA MLADIH 2, ZABOK
Ulaz  20 kn