Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

zerostrasse 01

Ovog ljeta, hrvatske festivalske zvijezde Outlook i Dimensions svojim jedinstvenim i povijesnim lokacijama koje se protežu od pulske Arene, preko tvrđave Punta Christo pa sve do morske pučine, dodaju još jednu dimenziju, dublju i zanimljiviju nego ikada prije. Naime, festivali će s po prvi put ovo ljeto spustiti u podzemni svijet tunela Zerostrasse ispod samog grada Pule gdje će se održati posebni partiji za vrijeme trajanja festivala.

Prvi koji će otvoriti tunele posjetiteljima Dimensions festivala i dovesti selekciju elektroničke elite koja će protresti Pulu iz temelja je Resident Advisor, jedan od najutjecajnijih svjetskih medija elektroničke glazbe. Za intenzivne rave zvukove, kao i acid i techno istraživanje zadužena je američka DJ-ica i producentica Volvox, a pridružuju se još Saoirse i Josh Cheon. Zerostrasse Dimensions party će se održati u četvrtak, 30. kolovoza.

U Zerostrasse tako stižu Biome, Black Josh, Chimpo, Chunky, MC Fox, Rich Reason, Skittles, Metrodome, Sparkz, Truthos Mufasa i T-Man. Uz njih ovaj vrući line-up zaokružit će Zed Bias i KSR. Outlook Zerostrasse party će se održati u četvrtak, 6. rujna.