Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

lp

Nezaustavljiva američka kantautorica Laura Pergolizzi, poznatija kao LP, po prvi puta dolazi u Hrvatsku, na lokaciji koja je jedinstvena poput nje same. Hitovima Lost On You, Other People i Muddy Waters stekla je svjetsku popularnost i ostavila neizbrisiv trag na suvremenoj glazbenoj sceni.

Između ovogodišnjih nastupa na svim većim europskim festivalima, LP dolazi ispuniti pozornicu tvrđave sv. Mihovila jedinstvenim rock zvukom, neposrednim šarmom i fascinantnim glasom koji malo koga ostavlja ravnodušnim.

Iako je dosad objavila četiri studijska albuma, tek je singl ''Lost on You'' ostvario izuzetan uspjeh postavši u jednom trenutku čak četvrta najtraženija pjesma na Shazamu. ''Lost On You'' postao je platinasti singl u 2016. godini.

"Svaki se izvođač želi povezati s publikom, no zastrašujuće je ušetati u sobu punu stranaca i napisati nešto iz srca." – izjavila je LP u jednom intervjuu, no zasigurno se zna boriti sa svojim strahovima. Autorica je Rihannine pjesme Cheers (Drink To That). Pisala je pjesme za Christinu Aguileru, Cher, Ritu Oru, Avril Lavigne, pobjednike The Voicea i mnoge druge. Sada konačno imamo priliku poslušati kako uživo zvuče izvedbe jedne osebujne umjetnice pod zvjezdanim nebom na jednoj od naših najljepših pozornica – tvrđavi sv. Mihovila!

Ulaznice po cijena od 290 kn potražite u sustavu Eventim.h