Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Tabor

Međunarodni festival kratkometražnog filma Tabor Film Festival koji se održava od 6. do 9. srpnja u prekrasnom srednjovjekovnom dvorcu Veliki Tabor i ove će godine ponuditi obilje odličnih radova iz hrvatske i svjetske filmske produkcije.

Uz dva glavna natjecateljska programa – filmove u međunarodnoj i domaćoj konkurenciji, Tabor Film Festival pripremio je i niz popratnih filmskih programa s obiljem sjajnih naslova i za najzahtjevniju publiku.

1. Više od 200 filmova – ljubitelji filma, a posebice onih kratkometražnih garantirano dolaze na svoje. Ove godine dvije svjetske premijere : dokumentarac „Lovačka sreća“  Maje Alibegović i eksperimentalni film „Tutasputa“  Ane Paške.

2. Preko 30 glazbenih izvođača, live actova i DJ-eva na čak 5 pozornica.  Urban & 4, Let 3, My Baby, Kries, Matija svira Arsena, Jimmy Stanić & Sexy Boys, M.O.RT. i mnogi drugi.

3. Prekrasni srednjovjekovni dvorac Veliki Tabor –  dobrodržeći starac živi još od sredine 15. stoljeća.  Jedva čeka da vam ispriča sve svoje tajne.

4. Noć žive publike – nek se čuje glas naroda! Najzabavniji  popratni filmski program u kojem publika svojim manje ili više burnim reakcijama uz pomoć balona, zvečki i drugih rekvizita određuje pobjednika.

5. Grešna Gorica Food & Jazz - dislocirana pozornica u ovom nadaleko poznatom restoranu koji je zadužen za ugostiteljstvo Tabor Film Festivala.  Jazz, fina klopica, domaća kapljica. Može li bolje?

6. Obiteljska atmosfera  i pozitivne vibracije – osjećat ćete se kao kod kuće. Svi oni koji su bili prošle godine znaju to jako dobro. Zato će doći i ove.

7. Kamp s pogledom na zagorske brege  -  nitko nema kamp kao Tabor Film Festival. Osim što je smješten odmah uz sami dvorac, tamo vas čekaju  piceki, patkice i dva peseka.  p.s. rezervacija obavezna

8. Oldtimer show – Uživajte u limenim ljubimcima iz nekih prošlih vremena! Bit će to sjajna predigra  u suradnji  s Hrvatskim oldtimer savezom za skorašnje otvaranje „Muzeja oldtimera“ u Krapini

9. Radionice, predavanja, promocije knjiga, izložbe – naučit ćete  i vidjeti nešto novo, a da je hedonist u  vama i dalje zadovoljan. Od budućnosti obrazovanja , vjerskog dijaloga  preko dj-inga i snimanja dronom do svjetlosnih instalacija i perfomativnih videa. Sve je tu.

10. Dobri domaćini –  inicijativa koja podupire mlade kreativce bez primjerene roditeljske skrbi i izbjeglice koje su u Hrvatsku došle bježeći od rata pripremila je bogat program koji uključuje brojne izložbe, filmove, egzotična jela itd. Budi i ti dobar domaćin!

11. Soba za mučenje – sigurno ste bar nekad poželjeli  imati jednu za sebe, ali jeste li ikad slušali koncert u njoj? Naravno da niste. Tabor Film Festival pobrinut će se i za to.

12. Kupanec – kupiš festivalsku i dnevnu ulaznicu i ostvaruješ 50% popusta za Terme Olimia i Tuhelj. Najboljeod svega? Do tamo i nazad te vozi festivalski shuttle.

13. Veronika Mamurluk Korner – nitko ne brine za vaš mamurluk kao Tabor Film Festival uz pomoć mini mljekare Veronika.  Jutarnji glavoboljček nestaje u roku odmah.

14. Najljepša pozornica na svijetu - Sunset stage. Zamislite kad vam svira bend uz zalazak sunca i s pogledom na prekrasne zagorske brege.

15. Sve ovo za samo  -  195 kuna u pretprodaji, 240 kuna na ulazu, kamp uključen. Garantirano najbolji omjer cijene i kvalitete. U ponudi su i dnevne karte za one koji ne mogu doći sve dane.

Tabor Film Festival – Festival koji se daleko čuje. I koji se ne propušta.
Vidimo se od 6. do 9. srpnja u dvorcu Veliki Tabor!     


Fb event: https://www.facebook.com/events/1690159951304937/
Facebook page: https://www.facebook.com/TaborFilmFestival/