Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

IAMDDB

Nova zvijezda na RnB nebu zove se IAMDDB i munjevitom brzinom osvaja Europu, a na njenoj osvajačkoj putanji označene su lokacije poput jednog od najlegendarnijih svjetskih klubova, berlinskog Berghaina, u koji stiže uskoro, dok samo gotovo dva mjeseca nakon toga dolazi u prekrasnu Stella Maris lagunu na Sea Star festival! Prethodna godina napravila je zvijezdu od mlade Diane Debrito, kako joj glasi puno ime, a veliki BBC servis točno je ovo predvidio kada ju je početkom 2018. proglasio jednom od mladih nada glazbene scene. Čini se da IAMDDB ne usporava ni u ovoj godini, jer osim turneje koja se željno iščekuje, nedavno je izbacila svoj peti EP “SWERVVVVV.5”!

Prethodni mjesec donio joj je i čast u vidu mjesta na Forbesovoj listi najutjecajnijih mladih Europljana, a IAMDDB je upravo u to vrijeme objavila i svoj novi singl “Wokeuptoflexxx (W.U.T.F)” koji je najavio njen posljednji EP “SWERVVVVV.5”. Njime je ova mlada umjetnica pokazala da je zaista “dijete jazz i trap glazbe”, kako sama kaže. Hip-hop fanovi imaju još jedan razlog za slavlje jer je nakon objave ovog EP izdanja, IAMDDB najavila da je sljedeći korak album prvijenac!

Interesantno je da, iako IAMDDB stiže iz Manchestera, grada poznatom po svjetski najprepoznatljivijim predstavnicima brit-pop pokreta, među svoje utjecaje ne ubraja njih već raznolike multikulturalne utjecaje, Afro-jazz i neponovljivog Bob Marleyja. Rezultati fuzije ovih utjecaja jesu hitovi „Shade“, „Drippy“ i „Kurr£ncy”, sada neizostavni na najboljim hip-hop i RnB tulumima. Također, svoje mnoge talente pokazala je i kao manekenka za velike brendove poput Miu Miu, Mulberry i Ivy Park, osnovan od strane Beyonce!

Treće izdanje Sea Star festivala bit će održano u famoznoj laguni Stella Maris u Umagu, 24. i 25. svibnja, uz party otvaranja 23. te party zatvaranja 26. svibnja, a svoj dolazak su osim IAMDDB već najavili izvođači među kojima se ističu Sven Vath, Nina Kraviz, Ilario Alicante, Vojko V, Krankšvester i mnogi drugi čija će imena uskoro biti otkrivena. U prodaji su trenutno ulaznice po promotivnoj cijeni od samo 229 kuna što je velikih 50% uštede u odnosu na finalnu cijenu! Uz njih, u ponudi su i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kuna, a sve ulaznice dostupne su putem web stranice www.seastarfestival.com. Putem službene turističke agencije EXIT festivala, EXIT Trip, dostupni su i paketi s početnom cijenom od 42 eura, a obuhvaćaju ulaznicu i smještaj u premium kampu u Umagu.