Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

steel pantherDa je biti rock zvijezda težak posao pun odricanja možemo sada vidjeti i na primjeru basista Steel Panthera Lexxija Foxxa. Lexxi je morao odustati od američke turneje kako bi se otišao rehabilitirati. I to zbog seksa!

Ostatak benda je pun suosjećanja za Lexxija te su dali službenu izjavu: „Kalifornijske rock i party legende Steel Panther su u svojoj karijeri prošle puno dekadentnog životnog stila okruženi glasnom glazbom, brzim automobilima i prekrasnim ženama. Takav životni stil sklon razvratnosti i slučajnom seksu je sustigao našeg basistu Lexxija koji se dobrovoljno prijavio na rehabilitaciju. Propustiti će našu američku turneju koja je krenula iz Chicaga. Na njegovo mjesto uskočiti će naš dugogodišnji suradnik Spyder.“ Bubnjar Steel Panthera Stix Radinia je izjavio kako vole Lexxija te kako podupiru njegovu odluku za rehabilitacijom. Ne može dočekati da im se vrati na turneju nakon što nauči kako se bolje seksati.
Sudeći po tome koliko Lexxi troši vremena na sređivanje frizure, na gledanje sebe u ogledalo dok si popravlja sjajilo na usnama, nikada ne bi pomislili da ima vremena za bilo što drugo! No, svaka promocija je dobra promocija pa tako i ova i to u potpuno šaljivom stilu ovog benda. Svi koji su bili na koncertima Steel Panthera posebno na ljetnim festivalima su sigurno primjetili kako im neke djevojke vole doći na pozornicu te se razodjevati, kako na pozornici tako i u publici. Steel Panther momcima stvarno nije lako!