Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

DSC 4012

Hard rock band iz Daruvara Cota G4 sklopila je suradnju s brendom daruvarske pivovare 5th element. Suradnju su započeli organizacijom promocije 26. studenog u Caffe baru Melin gdje se premijerno mogao pogledati novi spot Cote G4 za pjesmu Gdje je ona mala. Uz prigodan program koji je vodila Martina Validžić moglo se uživati u bogatom izboru 5th element piva. Suradnja daruvarskog benda Cote G4  i vrhunske daruvarske craft 5th element pive čini izniman spoj ova dva daruvarska brenda.

Cota G4 u studenome prošle godine izdala je treći studijski album Entropia i prvi singl Kad bio sam njen s kojima su najavili svoj povratak na scenu nakon poduže pauze. Nakon nekoliko ljetnih koncerata i sudjelovanja na CMC Slavonija Festu, dečki su odlučili kraj ove godine zapečatiti izbacivanjem novog singla.

Band je na svojoj službenoj Facebook stranici najavio drugi singl: “Na današnji dan izašao je naš treći album Entropia i prvi singl "Kad bio sam njen"! Zato mislimo da je sada pravo vrijeme da službeno najavimo premijeru našeg drugog singla za pjesmu "Gdje je ona mala".”

Cota G4 najavila je premijeru spota 4. prosinca u HRT-ovoj emisiji PopRock.hr!