Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

superuho

Kao i prošlih godine i ove godine se organizira "Dječji kutak na SuperUhu" u kojem će djeca 5 do 12 godina moći provesti vrijeme u zajedničkom druženju i igranju, sve uz nadzor učiteljice razredne nastave čime nastavljamo tradiciju family-friendly festivala.

Dječji kutak je čuvaonica i igraonica za djecu od 5 do 12 godina koja će se nalaziti neposredno uz festival, iza glavno festivalskog backstagea, a sadržavat će vodu, sokove i grickalice, igraće konzole PlayStation 4 i Nintendo Wii, te druge popratne sadržaje koje će organizirati učiteljica razredne nastave. Roditelji će također za djecu moći besplatno iznajmiti antifone koji štite od buke i tako s djecom zajedno uživati u festivalu.

Pristup “Dječjem kutku” imat će samo službeno osoblje festivala, a uz učiteljicu, na ulazu “Dječjeg kutka” stajat će redar kojem će se roditelj javiti kada odluči doći po svoje dijete. Sva djeca koju roditelji odluče povjeriti na čuvanje imat će naljepnicu s imenom i prezimenom, te imenom i brojem mobitela roditelja. Kako se “Dječji kutak” festivalskog backstagea djeca će imati jedinstvenu priliku susresti glazbenike koji nastupaju na SuperUhu.

Iako se djeca mogu prijaviti i povjeriti na čuvanje na samoj lokaciji u Primoštenu, “Dječji kutak” je ograničenog kapaciteta stoga će prednost imati prijave poslane na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 1.8. U subject maila napišite “Rezervacija Dječjeg kutka na SuperUhu”, a u tekstu maila ime ili imena djece koju prijavljujete, njihov datum rođenja, te vaše ime, prezime i broj mobitela.

Ulaz na festival i u kamp je besplatan za djecu do 12 godina, “Dječji kutak” namijenjen je djeci od 5 do 12 godina, a otvoren je svih pet festivalskih dana, od 4.8. do 8.8., od 19:00 sati pa do završetka glavnog festivalskog programa, a svoj djeci koja provedu vrijeme u “Dječjem kutku” Iskon je osigurao vrijednu uspomenu.

Ugodna i produktivna suradnja s telekomunikacijskom tvrtkom Iskon – generalnim sponzorom svih dosadašnjih izdanja SuperUho festivala – nastavlja se i novim izdanjem, obećavajući puno zanimljivih popratnih sadržaja, pogodnosti i poklona za posjetitelje. Osim Iskona veliku potporu SuperUhu nastavljaju pružati i glavni pokrovitelji Općina Primošten te Turistička zajednica Općine Primošten.

Festivalske ulaznice su u prodaji po cijeni od 290 kuna, dnevne po 150 kuna, kamperske također po 150 kuna, a mogu kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima:

Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25), Primošten
Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik
CD Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik
Caffe bar Basket (Domovinskog rata 42), Split
Dallas Music Shop (Splitska 2), Rijeka

te putem web shopova Rockmarka i Dirty Old Shopa.

Vidimo se u Primoštenu na SuperUho glazbenom butiku - festivalu kojemu je glazba bitna!

Linkovi:

http://www.superuho.com/
https://www.facebook.com/Superuho.festival
https://twitter.com/SuperUho
http://instagram.com/superuho.festival/
https://www.facebook.com/zedno.uho