Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

IMG 6963

Pannonian Challenge, osječki festival ekstremnog sporta i lude zabave priveo se kraju uz najveću posjećenost do sada i zavidnu produkciju, koji su ovaj festival upisali na mapu najbitnijih festivala ekstremnog sporta svijeta. Krema svjetskih sportaša tri je dana vozila skate, inline i BMX te okupljenima pokazali najbolje trikove, a koliko je na svjetskoj razini to bitan festival govori nam i da ga svake godine posjećuju najbolji svjetski vozači ekstremnog sporta, a najbolji BMX vozač svijeta Daniel Dhers je već postao legenda festivala i osječka publika ga uvijek dočekuje s oduševljenjem.


Pannonian Challenge festival je koji je napravio iznimno puno za lokalnu zajednicu, ove godine kroz četverodnevni festival prošlo je 35.000 posjetitelja, što domaćih što stranih, a tome u prilog govori i kompletna popunjenost svih smještajnih kapaciteta u Osijeku.
Festival ekstremnog sporta pripremio je za posjetitelje i ekstremno dobru zabavu, tako da su koncerti Psihimodo Popa, Urbana & 4, Brkova i brojnih drugih izvođača bili iznimno posjećeni.

Festival Pannonian Challenge iduću godinu slavi jubilarnu 20. godinu, a organizatori pripremaju najveći spektakl do sada.