Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

gunsi

Guns 'n' Roses objavili su dosad neviđeni spot za singl „It's So Easy“ ekskluzivno za Apple Music. Spot je ujedno i najava za nadolazeće reizdanje njihovog prvog albuma 29. lipnja, „Appetite For Destruction“.

Na samom početku videa, čujemo Axlov glas kako se obraća publici: „Radimo ovo za kućni video. Zapravo ne: bit će dostupno u tom obliku, ali radimo to prvenstveno za sebe. Kužite, ako napravimo mali lijepi video uradak za MTV, prodat ćemo više albuma i ta s**nja.  Radije ćemo umjesto toga potrošiti  150 000 kako bismo napravili nešto što mi želimo gledati.“

To što „oni žele gledati“ su videoisječci bendove svirke iz 1989. u ozloglašenom noćnom klubu Cathouse na holivudskom Sunset Stripu. Isječci prikazuju razne dijelove nastupa (pa tako vidimo Rosea u kožnoj jaketi, pa u majici u kratkih rukava, ali i bez majice uopće) i snimke pripadnica ljepšeg spola dok plešu, rokijaju, ali i dok se uključuju u blagi oblik bondagea (ipak je riječ o Gunsima 1989.: ovo je vjerojatno i najpitomija stvar uhvaćena kamerom).

Sve u svemu, video uradak obuhvaća energiju i jedva kontrolirani kaos što su vladali ranijim svirkama benda što nas tjera na žaljenje što i sami nismo bili dijelom te atmosfere.