Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

hollywood vampiresAlice Cooper se kune da zna! Ovo ljeto će supergrupa nazvana Hollywood Vampires žariti i paliti starim kontinentom. Trojka koja je ističe su već spomenuti Alice Cooper, gitarist Aerosmitha Joe Perry te filmska superzvijezda Johnny Depp. „Johnny Depp će fanove šokirati svojom svirkom na gitari“, izjavio je Alice Cooper za Evening Standard.

Roker hvali njegove sviračke sposobnosti i tvrdi da je dobar gitarist poput onih s kojima je radio. Prošle godine su nastupali „izviđački“, tek toliko da vide kako će publika reagirati na njih jer smatraju da su čudna kombinacija te da je publika vjerojatno došla na koncert iz znatiželje. Rekao je i kako je upravo Depp bio najnervozniji prije koncerta. „Joe može svirati Aerosmithe cijeli dan, ja mogu biti Alice Cooper cijeli dan, mislim da je zbog tog Johnny bio najviše nervozan“, kaže Cooper.
Bilo kako bilo, Deppu se mora priznati da ako ništa drugo ima muda, jer stati uz bok Joeu Perryu na pozornici i zasvirati gitaru ne bi se usudio baš svatko!
Stoga, ako imate volje, želje i mogućnosti vidjeti kako „Jack Sparrow“ izgleda s gitarom, kako je Johnny vješt kao gitarist ili vas naprosto zanima je li uistinu zgodan kao na filmskom platnu, uputite se u jedan od gradova:

12.6. – Varšava (Poljska)
13.6. – Prag (Češka)
14.6. – Mochengladbach (Njemačka)
30.6. – Klam (Austrija)
7.7. – Lucca (Italija)
8.7. – Rim (Italija)

Naravno, to što su u bendu i Alice Cooper, Joe Perry i ostali izvrsni muzičari, mogla bi biti samo sporedna stvar.