Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

bh

Jedan od najjačih svjetskih reggae portala, njemački Reggaeville na kojem možete pratiti novosti o velikanima poput Ziggy Marleya, Shaggya, Bunny Wailera ili primjerice premijerno pogledati spotove Inner Circlea, u svoj je izbor uvrstio i nedavno objavljen spot Brain Holidaysa #proljeće!

„Velika je stvar za bend kad se nađeš na portalu poput Reggaeville uz velika svjetska imena..Nadamo se da će nam to pomoći u pozicioniranju na europskoj reggae sceni.“ (Marko Gaćina)

Niz odličnih svirki čiji mantrični groove uvijek rezultira odličnim odazivom i reakcijama publike te singlovi poput aktualnog #proljeće koji se eterom širi već više od godinu dana, ove su ih godine odveli na najjače regionalne festivale Outlook i Overjam, a već 9. svibnja u Boogaloo klubu Brain Holidaysi će se kao predgrupa pridružiti jednom od najvećih širitelja afro - beata Femi Kutiju, najstarijem sinu legende i utemeljitelja afro - beata Fela Kutija!

Brain Holidays objavili su tri studijska albuma „Stereo Roots“, „Save Peace Babylon Delete“ i aktualni „System Error“, a u godini u kojoj slave svoj osamnaesti rođendan pripremaju i četvrto izdanje „System Error Remix Side“.